Operatie Yıldırım-11 Norduz gelanceerd

Operatie Yıldırım-11 Norduz gelanceerd
Operatie Yıldırım-11 Norduz gelanceerd

Siirt Provincial Gendarmerie Command, om de separatistische terroristische organisatie volledig van de agenda van het land te verwijderen en de terroristen te neutraliseren waarvan wordt aangenomen dat ze in de regio zijn. YILDIRIM-11 HERECOLE De operatie is gestart.


Hij had de leiding over het Siirt Provincial Gendarmerie Command in de operatie; Gendarmerie Commando, Gendarmerie Special Operations (JÖH), Police Special Operations (PÖH) en beveiligingsteams 1.003 personel (56) operationeel team de leiding nemen.

Gelanceerd op 13 juli 2020, gericht op de volledige uitroeiing van terrorisme in het land. Yıldırım (1-2-3-4-5-6-7-8-9-10) Operasyonları totaal tot nu toe 54 de terrorist is geneutraliseerd, 24 medewerker betrapt, 112 grot, schuilplaats en opslagplaats werden vernietigd, veel wapens, munitie, voedsel en levend materiaal werden in beslag genomen.

BLIKSEMOPERATIES, met de steun van onze mensen GELOVIGE ve STABIEL gaat op de een of andere manier verder met succes.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen