Yıldırım-3 Ağrı Bergoperatie gestart in de provincies Ağrı-Iğdır-Kars

In de provincies Agri Igdir is een blikseminslag begonnen
Foto: Ministerie van Binnenlandse Zaken

Om de separatistische terroristische organisatie volledig van de agenda van het land te verwijderen en de terroristen die in de regio worden geacht te neutraliseren, werd de Yıldırım-3 Mount Ararat-operatie gelanceerd in de provincies Ağrı-Iğdır-Kars.


In de operatie in kwestie, Erzurum Gendarmerie Regional Command in de verwijzing en administratie; 1.170 medewerkers [(86) operationele teams], bestaande uit Gendarmerie Commando, Gendarmerie Special Operations (JÖH), Police Special Operations (PÖH) en Security Guard-teams.

De Bliksemoperaties, die worden uitgevoerd voor de volledige uitbanning van terrorisme in eigen land, worden met succes voortgezet met de steun van onze mensen op een GELOOF en STABIELE manier.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties