Yıldırım-2 Cilo-operatie Begonnen in Hakkari

Yildirim cilo-operatie begon in Hakkari
Yildirim cilo-operatie begon in Hakkari

De Yildirim-2 Cilo-operatie werd gisteren in Hakkari gelanceerd door het ministerie van Binnenlandse Zaken om de separatistische terroristische organisatie volledig van de agenda van het land te verwijderen en de terroristen die in de regio worden geacht te neutraliseren.


Tijdens de operatie werkte hij in het provinciale gendarmeriecommando van Hakkari; Er zijn 1.106 personeelsleden (74 operationele teams), bestaande uit Gendarmerie Commando, Gendarmerie Special Operations (JÖH), Police Special Operations (PÖH) en Security Guard-teams.

3 terroristen onschadelijk gemaakt zodra de operatie begint

Drie terroristen werden samen met hun wapens geneutraliseerd in de luchtondersteunde operatie die 's nachts werd uitgevoerd voor de leden van BTÖ, die werd geïdentificeerd als onderdeel van de Yıldırım-2 Cilo-operatie in Hakkari.

De Bliksemoperaties, die worden uitgevoerd om het terrorisme in eigen land uit te roeien, zullen op getrouwe en vastberaden wijze doorgaan met de steun van ons volk.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties