Narco-terroristische operatie Yıldırım-7 Lice gelanceerd in Diyarbakır

Om de separatistische terroristische organisatie volledig van de agenda van het land te verwijderen en de terroristen te neutraliseren die geacht worden in de regio te zijn, werd de Yıldırım-7 Lice Narco-Terror-operatie gelanceerd door het Diyarbakır Provinciaal Gendarmerie Commando.


Bij de operatie in kwestie werkte hij in het provinciaal gendarmeriecommando van Diyarbakır; Er worden 1.495 personeelsleden (100) van het operationele team, bestaande uit Gendarmerie Commando, Gendarmerie Special Operations (JÖH), Police Special Operations (PÖH) en Security Rangers, toegewezen.

In totaal zijn 1 terroristen geneutraliseerd, 2 grotten, schuilplaatsen en pakhuizen zijn tot dusver vernietigd in het kader van de Yıldırım 3-4-5-6-31-48 operaties die zijn uitgevoerd voor de volledige uitbanning van terrorisme, een groot aantal wapens, munitie, voedsel en levend materiaal. gevangen genomen.

De activiteiten van Yıldırım worden op een getrouwe en vastberaden manier voortgezet met de steun van onze mensen.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties