Machinebranche Doel Mexico

Het doel van de machinebouw is Mexico
Het doel van de machinebouw is Mexico

In de sectorale commissies voor handelsaankopen georganiseerd door Bursa Chamber of Commerce and Industry om de export van bedrijven te vergroten, was de nieuwe halte Mexico, de 15e grootste economie ter wereld. In de organisatie georganiseerd voor de machinebranche zocht de BTSO-delegatie naar nieuwe manieren van samenwerking.


In het kader van de sectorale comités voor handelsaankopen, georganiseerd door BTSO met de steun van het ministerie van Handel, hielden meer dan 20 bedrijfsvertegenwoordigers die actief zijn in de machinebranche belangrijke evenementen in Monterrey, de belangrijkste industriële stad van Mexico. BTSO-leden die de nieuwste technologieproducten van hun sector hebben onderzocht op Expo Manufactura 2020 Fair, waar veel verschillende technologieën zoals werktuigmachines, plastic, automatisering-robotica, additieve productie en productie van medische machines werden tentoongesteld, legden de basis voor de handel met nieuwe bedrijven in Mexico, de tweede grootste economie van Latijns-Amerika. . In het kader van het programma hebben Bursalı-bedrijven, die bilaterale zakelijke bijeenkomsten hebben gehouden met Mexicaanse bedrijven aan de stand die door BTSO in de tentoonstellingsruimte is opgezet, belangrijke zakelijke contacten gelegd.

IN DE BUURT VAN 100 ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN WERDEN GEHOUDEN

Bemachtig dat de bilaterale zakelijke onderhandelingen zeer productief waren, zeiden BTS Bozkoy President en CE Engineering General Manager Cem Bozdağ: “Er is een grote markt speciaal voor onze sector. We begrepen beter waarom onze staat Mexico als de doelmarkt heeft bepaald. Er is een serieus potentieel voor Turkse bedrijven om zaken te doen. We werken ook om dit potentieel correct te evalueren, met de steun van ons ministerie en de coördinatie van onze kamer. We hopen de positieve resultaten te zien van bijna XNUMX sollicitatiegesprekken die we snel hebben gerealiseerd. In deze zin willen we onze president van Bursa Chamber of Commerce and Industry, İbrahim Burkay, en ons ministerie van Handel bedanken, die ons deze mogelijkheid hebben geboden. "

“WE HEBBEN HET VOORDEEL DE INTERVIEWS TE MAKEN IN ONZE STAND”

Bluetech Company Manager werktuigbouwkundig ingenieur Serdar Alat verklaarde dat Expo Manufactura een van de belangrijkste beurzen in Mexico is en zei dat ze de gelegenheid hadden om veel bedrijven in het kader van het evenement te ontmoeten. Alat zei dat het evenement productief was voor alle deelnemende bedrijven: “De belangrijkste factor in de efficiënte doorgang van de organisatie was dat het een stand van BTSO was op het gebied van beurzen. We bezochten hier niet alleen als bezoeker maar ook als standeigenaar. Daarom was het een groot voordeel om zakelijke bijeenkomsten op onze stand te houden. Het expertteam van BTSO bood alle soorten ondersteuning aan de delegatie. Deze organisatie is een van de meest efficiënte beurzen die ik tot nu toe heb bezocht. ” zei hij.

"WIJ ZULLEN DOORGAAN MET WERKEN OM DE EXPORT TE VERHOGEN"

Münir Özgat, General Manager van Etka-d Firm, zei dat sectorale handelsopdrachtcomités georganiseerd door BTSO serieuze bijdragen hebben geleverd aan de bedrijven. Interviews met de grote Mexicaanse bedrijven die tijdens de organisatie Özgat hebben gerealiseerd, "Hierna nemen we onze plaats Room 'als Turkije Bursa Magic Magic' is een gevolg van de visie. Als het bedrijfsleven zullen we blijven werken zonder te stoppen om de export van onze stad te vergroten. ”Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen