GUHEM om de interesse van kinderen en jongeren in de ruimtevaart te vergroten

de belangstelling van kinderen en jongeren voor de ruimtevaart versterken
de belangstelling van kinderen en jongeren voor de ruimtevaart versterken

Industrie en Technologie vice-minister Mehmet Fatih Kacar, eerste training centrum van de ruimte thema Gökmen Aerospace Training Center (GUHE I) van Turkije werd onderzocht. Turkije ruimte en zijn reis op het gebied van de luchtvaart kinderen en jonge mensen die ze willen uiten Kacar op te nemen, "Elk jaar ben ik GUHE die zal gastheer tienduizenden bezoekers, de nieuwe ruimte ingenieurs, piloten en hoop astronauten wat belangrijk is voor de groei." Hij zei.

Vice-minister van Industrie en Technologie Mehmet Fatih Kacır, samen met de voorzitter van de raad van bestuur van BTSO Ibrahim Burkay Bursa Kamer van Koophandel en Industrie (BTSO) onder leiding van het ministerie van Industrie en Technologie in samenwerking met de samenwerking van TUBITAK Bursa Metropolitan Municipality maakte een evaluatie van de GUHEM. Vice-minister Mehmet Fatih Kacar, Turkije 'National Technology beweegt het' begin van de belangrijkste gebieden die zij rijden het ministerie van luchtvaart en de luchtvaart, zei hij plaatsvindt.

H WIJ DOEN HET BELANG VAN JONGE MENSEN IN RUIMTE EN LUCHTVAART TE VERHOGEN ”

Zij hebben aanzienlijke successen geboekt in de afgelopen jaren in de luchtvaartindustrie uiten onderminister Kacar, "Turkije is een land dat het product in de lokale en nationale lucht- en ruimtevaart ontwikkeld worden. We doen echter grote inspanningen om van deze reis een reis te maken die jongeren en kinderen omvat. In deze richting organiseren we al twee jaar TEKNOFEST. In het tweede jaar ontving TEKNOFEST een miljoen 720 duizend bezoekers en werd het het grootste luchtvaart- en ruimtevaartevenement ter wereld. ”

"GUHEM IS EEN UNIEK PROJECT"

Verklaarend dat GUHEM een belangrijk centrum zal zijn dat de interesse van jongeren en kinderen op het gebied van ruimtevaart zal versterken, zei vice-minister Kacır: TÜ Zoals in alle andere wetenschapscentra ondersteunt TÜBİTAK dit project, dat werd uitgevoerd onder leiding van BTSO. GUHEM heeft echter veel unieke aspecten. De architectuur is zeer uniek en het is een thematisch wetenschapscentrum, vooral op het gebied van ruimte en luchtvaart. Hopelijk wordt 23 in april 2020 geopend. Het zal elk jaar tienduizenden gasten ontvangen. Deze plaats zal een belangrijke rol spelen bij het opvoeden van vliegtuigingenieurs, ruimtetechnici, piloten en hopelijk astronauten. Het is zeer waardevol voor kinderen om naar wetenschapscentra te komen, deel te nemen aan wetenschappelijke workshops in deze centra en om innovatieve producten te ontmoeten. Ik wil BTSO, TÜBİTAK en alle belanghebbenden feliciteren met dit belangrijke project. GUHEM, ik hoop dat het een project wordt dat we met succes zullen implementeren

VISIEPROJECT VAN BURSA

Ibrahim Burkay, voorzitter van de raad van bestuur van BTSO, die informatie over GUHEM deelde, zei dat het centrum werd gelegd in augustus van 2018 en dat het een van de beste 5-centra in Europa en de beste ter wereld is. Burkay President verklaren Center dat het 13 duizend vierkante meter overdekte ruimte, "het is Turkije 154 Total interactief apparaat in verschillende kwaliteiten guhem we hebben de jongere generatie in overeenstemming met de nationale technologie bewegingen uitgevoerd om het belang van de lucht- en ruimtevaart te verhogen. Deze plaats maakt zich klaar om zijn plaats in te nemen tussen de weinige centra van de wereld met zijn interactieve apparaten en inhoudrijkdom en zijn bekroonde architectuur die waarde toevoegt aan de identiteit van de stad. Ik wil het ministerie van Industrie en Technologie, TUBITAK en de Metropolitan Municipality bedanken voor het ondersteunen van de realisatie van de visie van onze beurs en ons land. "

Na het GUHEM-programma bezocht vice-minister Kacır ook BUTO-projecten, Bursa Model Factory, EVM en BUTGEM.

Huidige spoorwegtenders

Ma 09

Gulf Traffic

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen