Een primeur in de vakantiecentra van Turkije van Erciyes

Een primeur in de Turkse vakantiecentra Erciysten
Een primeur in de vakantiecentra van Turkije van Erciyes

Kayseri Metropolitan Municipality Burgemeester Dr. Memduh Büyükkılıç zei dat het lied dat speciaal was voorbereid voor Erciyes Ski Center, een van de belangrijkste skicentra in Turkije en de wereld, muziekliefhebbers ontmoette. Burgemeester Büyükkılıç zei dat het nummer met de clip 'Come to Erciyes' het eerste nummer is van een vakantieoord, een bestemming in Turkije.

Erciyes Ski Centre, bekend als het enige skigebied ter wereld dat door lokale overheden is opgericht, blijft alle aandacht trekken.

Burgemeester dr. Memduh Büyükkılıç zei dat er een lied met een clip is voorbereid voor het Erciyes Ski Center, waarvan het eigendom 26 miljoen vierkante meter volledig eigendom is van de gemeente.

EERSTE KEER IN TURKIJE

Het Turkse rapnummer 'Come to Erciyes' is de eerste keer in Turkije dat een vakantiecentrum, een bestemming een eigen nummer heeft, burgemeester Büyükkılıç zei: “Beste jongeren, zijn we er klaar voor? We hebben je het stuk gebracht dat is voorbereid voor onze Erciyes, wiens schoonheid we bewonderen. Laten we ons dit seizoen hopelijk overlaten aan de opwinding van de besneeuwde schouders van de berg Erciyes, vergezeld van dit prachtige stuk.”

Büyükkılıç verklaarde dat ze alle schoonheden van de stad, met name het Erciyes Ski Center, aan de hele wereld zullen blijven introduceren, en verklaarde dat het Erciyes Ski Center op zijn bezoekers wacht met mechanische faciliteiten die zijn uitgerust met de nieuwste technologie volgens internationale normen.

VOLLEDIGE NOTEN ONTVANGEN DOOR MUZIEKLIEFHEBBERS

De clip, die op sociale media werd gedeeld, kreeg lovende kritieken van muziekliefhebbers. Erciyes Inc. Ahmet Ulvar Tanrıöver maakte de muziek en productie van het lied geschreven door Murat Cahid Cıngı, de voorzitter van de raad van bestuur, en de clip en montage van het lied voorbereid door Erciyes A.Ş.

De clip, die 2 minuten en 58 seconden duurde, bevatte prachtige beelden van Erciyes Ski Center en speciale evenementen in Erciyes.

Günceleme: 24/01/2023 13:35

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen