Training van Turkse astronautenkandidaten gaat door

Training van Turkse astronautenkandidaten gaat door
Training van Turkse astronautenkandidaten gaat door

Turkse astronautenkandidaten werden onderworpen aan tests op een hoogte van 25 voet ter voorbereiding op blootstelling aan lage atmosferische druk. Minister van Industrie en Technologie Mustafa Varank kondigde de ontwikkeling aan op zijn officiële Twitter-account en verklaarde dat de selectie van kandidaten om Turkije te vertegenwoordigen op het internationale ruimtestation wordt voortgezet.

In deze context zei Varank: “De eerste ruimtereiziger van Turkije zal uit deze kamer komen! Onze kandidaten werden onderworpen aan tests bij 25K FEET hoogtedruk om zich voor te bereiden op blootstelling aan lage atmosferische druk. Het moeilijke selectieproces van onze nationale held die ons land zal vertegenwoordigen op het internationale ruimtestation gaat door.” zijn uitspraken gebruikt.

In het kader van de Turkish Astronaut and Science Mission, een van de doelen van het National Space Program, is een overeenkomst gesloten met Axiom Space. Met de overeenkomst wordt een Turkse burger opgeleid door Axiom Space in het kader van de Turkish Astronaut and Science Mission (TABM) en zal hij wetenschappelijke experimenten in de ruimte uitvoeren.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen