Promotiedagen voor staatsincentives begonnen in Diyarbakır

Promotiedagen voor staatsincentives begonnen in Diyarbakir
Promotiedagen voor staatsincentives begonnen in Diyarbakır

Diyarbakır Gouverneur en loco-burgemeester van de grootstedelijke gemeente Ali İhsan Su bezochten de "Government Incentives Promotion Days", georganiseerd door het presidium van communicatie.

Er werd een evenement georganiseerd door het directoraat Communicatie van het voorzitterschap in het internationale beurs- en congrescentrum van Diyarbakır Mesopotamië om jongeren samen te brengen met openbare instellingen.

In het kader van het evenement dat werd georganiseerd onder het motto 'Your Future is Here, Your State Is With You' openden verschillende instellingen stands om de bezoekers te informeren en hun instellingen voor te stellen.

Het evenement, dat begon met folklore- en banduitvoeringen van de Metropolitan Municipality, omvat projectpresentaties, interviews, seminars, volksdansvoorstellingen en concerten gedurende twee dagen.

Gouverneur van Diyarbakır en loco-burgemeester van de grootstedelijke gemeente Ali İhsan Su bezochten de promotiedagen en bezochten de stands. Tijdens een ontmoeting met de standbeambten kreeg gouverneur Su informatie over hun werk.

Tijdens de promotiedagen waarop 23 instellingen stands openen, introduceert de Metropolitan Municipality ook het grootste logistieke centrum van Turkije, break house, DISMEK, jeugd en sport, sociale ondersteuningsprojecten, academieuniversiteit, Integrated Solid Waste Management (EKAY), Resurrection in the Walls-projecten.

Gouverneur Su werd vergezeld door Abdullah Çiftçi, secretaris-generaal van de Metropolitan Municipality, Sur District Gouverneur Asım Solak, Bağlar District Gouverneur İsmail Pendik, Kayapınar District Gouverneur Arif Karaman, adjunct-directeur Communicatie van het voorzitterschap Evren Başar en directeuren van openbare instellingen.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen