DENEYAP oefenexamen wordt op 42 oktober gelijktijdig gehouden in 1 steden

DENEYAP Application Exam zal gelijktijdig worden gehouden in oktober in de provincie
DENEYAP oefenexamen wordt op 42 oktober gelijktijdig gehouden in 1 steden

Het DENEYAP Turkije-project werd uitgevoerd in samenwerking met het Ministerie van Industrie en Technologie, het Ministerie van Jeugd en Sport, TÜBİTAK en de Turkse Technology Team Foundation. Het examenproces van de DENEYAP-studentenselectie gaat verder met het oefenexamen dat wordt afgenomen in het kader van de 4e fase. Het DENEYAP-oefenexamen, de tweede fase voor kandidaten die de eerste fase met succes behalen, wordt op 42 oktober 1 gelijktijdig gehouden in 2022 provincies.

8 STUDENTEN ZULLEN RECHT HEBBEN

In totaal zullen 58 duizend 14 kandidaten deelnemen aan het examen, dat zal worden gehouden in 988 verschillende centra in alle provincies, inclusief Istanbul. Volgens de resultaten van het examen hebben 6 785 studenten van de 21 773 kandidaten recht op training bij DENEYAP Technology Workshops.

PROJECT ONTWERP

Kandidaten die de eerste fase van het examenproces voor studentenselectie van DENEYAP Workshops hebben voltooid en zich hebben gekwalificeerd voor het examen van de tweede fase, zullen een project ontwerpen dat hun originele ideeën zal onthullen en hun technische kennis zal gebruiken met de materiaalkit die wordt gegeven in overeenstemming met het thema dat wordt gepresenteerd aan ze in dit examen.

THEMA “MILIEUVRIENDELIJKE LADING”

In het oefenexamen, dat dit jaar als thema "Milieuvriendelijk vrachtschip" heeft, zorgen de kandidaten ervoor dat het schip dat ze zullen ontwerpen in de tijd die hen wordt gegeven, de lading naar de vastgestelde bestemming zal vervoeren. Projecten die aan het einde van de periode van twee uur zijn voltooid, worden aan de juryleden gepresenteerd om te worden beoordeeld op basis van bepaalde criteria. De projecten van de studenten worden ook beoordeeld door de juryleden op verschillende vaardigheden zoals zelfexpressie, origineel denken, innovatie en kennis over het onderwerp. Het examen wordt afgenomen tussen 08.00-13.00 uur voor middelbare scholieren en tussen 13.30-18.00 uur voor middelbare scholieren.

81 WORKSHOPS IN 100 STEDEN

DENEYAP Technology Workshops, die de technologiesterren van de toekomst naar voren halen, hebben een belangrijk succes behaald door het behalen van de doelstelling om 1 workshops op te zetten in 12 provincies in de 2e fase, 18 provincies in de 3e fase, 27 provincies in de 4e fase en 24 provincies in de 81e fase, in totaal in 100 provincies. In totaal hebben 81 duizend kandidaat-studenten zich aangemeld voor het studentenselectie-examen van DENEYAP Technology Workshops, dat in 410 provincies van Turkije jonge mensen met hoogtechnologische productiecompetenties blijft opleiden.

GELIJKTIJDIG ONDERWIJS

Met de voltooiing van het proces van de 4e fase zal het aantal van 1 duizend studenten dat een actieve training krijgt in de workshops in het kader van de 2e, 3e en 12e fase toenemen tot 20 duizend. In DENEYAP Technology Workshops, die gelijktijdig onderwijs zullen bieden aan 20 duizend studenten met workshops die in heel Turkije worden geopend, vallen 15 duizend 280 studenten onder het DENEYAP Turkey-project, 1.940 studenten vallen onder het Science Turkey-project dat DENEYAP-trainingsprogramma's implementeert, en 2 duizend 10 studenten zijn onder de T3 Foundation DENEYAP Technology Workshops opgeleid.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen