Arbeidsongeval bij TÜRASAŞ Sivas Wagon Factory: 1 werknemer verloor zijn leven

TURASAS werd een werknemer bij een arbeidsongeval in de Sivas Wagon Factory
1 werknemer stierf bij een arbeidsongeval in TÜRASAŞ Sivas Wagon Factory

Een dodelijk arbeidsongeval deed zich voor in het directoraat van TÜRASAŞ Sivas Wagon Repair Factory. De kraanmachinist, die klem zat tussen twee wagons, overleed in het ziekenhuis waar hij naar toe werd gebracht.

Bij het arbeidsongeval dat 's avonds om 19 uur plaatsvond bij de Sivas Factory of Turkey Rail System Vehicles Industry Corporation (TÜRASAŞ), kwam de kraanmachinist genaamd İlyas Aslan (30) tussen twee auto's vast te zitten als gevolg van het wegschuiven van de auto's terwijl u probeert de haak tussen de twee auto's te verwijderen.

Aslan, die met de hulp van zijn vrienden werd afgevoerd, werd per ambulance naar het Cumhuriyet University Medical Faculty Hospital gebracht. Ondanks alle interventies kon Aslan niet worden gered en stierf in de ochtendbeloften. Er werd gezegd dat Aslan stierf als gevolg van hevige inwendige bloedingen en bloedverlies.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen