Een nieuwe caravanruimte creëren in Gaziantep

Een nieuw caravangebied creëren in Gaziantep
Een nieuw caravangebied creëren in Gaziantep
abonneren  


Gaziantep Metropolitan Municipality versnelde haar inspanningen om een ​​nieuw caravangebied te creëren vanwege de interesse in het gebied dat het creëerde voor de ontwikkeling van caravantoerisme. De nieuwe trailerparkeerplaats, die in aanbouw en inrichting is, zal in het nieuwe seizoen klaar zijn.

Door actie te ondernemen voor caravantoerisme, wat een van de nieuwe trends in het toerisme is met de Kovid-19-epidemie, plant de Metropolitan Municipality een nieuw caravangebied met 10 caravancapaciteit op een gebied van 35 vierkante meter naast de bestaande caravanpark in de Allebenvijver.

In het in 5 delen verdeelde gebied zijn terrassen en infrastructuurwerken uitgevoerd zodat de caravans het water en het uitzicht domineren. De camping, die naar verwachting in het nieuwe seizoen zal worden geopend, zal diensten hebben zoals gratis internet en een cafetaria. Wanneer het werk is voltooid, zal samenwerking met de Nationale Federatie voor Kamperen en Caravans ervoor zorgen dat de regio deelneemt aan de caravannetwerken.

ŞAHİN: HET GEBIED HEEFT EEN ZEER BIJZONDER UITZICHT DAT TOONT ​​WAT GROENE GAZİANTEP BETEKENT

Burgemeester Fatma Şahin, de burgemeester van Gaziantep, die samen met haar technische team de ter plaatse uitgevoerde werkzaamheden heeft onderzocht, verklaarde dat ze tijdens de pandemieperiode een workshop over toeristische diversiteit hebben gehouden en zei: "In dit onderzoek zeiden experts dat canyon- en caravantoerisme, oogsten, beleven, natuur en natuurlijkheid zullen na de pandemie veel belangrijker worden in de toeristische sector. Zo bepaalden we de nieuwe attractiegebieden in de stad. Als we kijken naar caravantoerisme, was er geen infrastructuur voor caravantoerisme op de lijn Adıyaman - Mersin. We organiseerden snel de andere kant van de vijver. Toen we de vraag zagen, hebben we het tweede deel van het werk gedaan met onze federatievoorzitter en collega's. Momenteel zijn de infrastructuur en de bovenbouw van het caravantoerisme, internetdiensten per telefoon, aanwezig, waar 35 caravans tegelijkertijd service zullen krijgen. Daarnaast kunnen ze zitten met uitzicht op de Allebenvijver. Deze plek heeft een heel bijzonder uitzicht dat laat zien wat water, groen, 'Green Gaziantep' betekent.” gebruikte de zinnen.

DANKZIJ TOEKOMSTIGE TOERISTEN ZAL HET EEN GROTE BIJDRAGE BIJDRAGEN AAN DE STADSECONOMIE

Burgemeester Fatma Şahin verklaarde dat het gebied dat is geselecteerd voor caravantoerisme opnieuw wordt gezien met het Vadi Alleben-project, en zei:

“De seizoenseisen zijn erg hoog. Daarom zullen met deze diversificatie meer mensen komen en wanneer ze hier komen, zullen ze naar de stad gaan om te winkelen, onze musea en historische plaatsen te bezoeken, onze werken te zien en onze delicatessen te proeven. Dankzij de toekomstige toeristen wordt er een grote bijdrage geleverd aan de economie van de stad. Om nog maar te zwijgen over de caravan. Er wordt een infrastructuur gecreëerd waar toeristen 1 week zullen verblijven als ze aankomen. We zijn erin geslaagd een ruimtelijke planning te maken die modern is, een sterke infrastructuur heeft en een zeer goede uitstraling heeft.”

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen