Samenwerkingsovereenkomst tussen Turkish Cargo en TIM

Er zal geen plaats zijn die we niet kunnen bereiken in de wereld
Er zal geen plaats zijn die we niet kunnen bereiken in de wereld

Karaismailoğlu zei: “Ons land is geografisch gelegen op de vliegroutes tussen ontwikkelde en opkomende markten met zijn sleutelpositie in het midden van drie continenten. We hebben het geografisch voordeel dat we binnen een vliegafstand van maximaal 1,6 uur zijn naar 39 landen waar 410 miljard mensen wonen, een BNP hebben van 8 biljoen 67 miljard dollar en een handelsvolume van 4 biljoen dollar. We zeiden: 'Er zal geen plaats zijn die we niet kunnen bereiken in de wereld' en godzijdank hebben we dit doel grotendeels bereikt ”.


Minister van Transport en Infrastructuur Karaismailoğlu Fair, 's werelds snelst groeiende luchtvrachtmerk dat een belangrijke bijdrage levert aan de economie van Turkije met het samenwerkingsprotocol van de Turkse Cargo Turkey Exporters Assembly (TIM) tussen gerealiseerde spraken tijdens de lanceringsceremonie.

"We hebben een geografisch voordeel dat we binnen maximaal 67 uur vliegafstand zijn naar 4 landen"

Minister Karaismailoğlu benadrukte dat het luchtvervoer, dat in gewicht toeneemt in zowel vrachtvervoer als passagiersvervoer, een van de belangrijkste logistieke modi is van zowel nu als in de toekomst, en benadrukte dat ons land geografisch gelegen is op de vliegroutes tussen ontwikkelde en opkomende markten met zijn sleutelpositie in het midden van drie continenten. trok. Karaismailoğlu zei: "We hebben een geografische superioriteit, zoals een vliegafstand van 1,6 uur naar 39 landen, waar 410 miljard mensen wonen, 8 biljoen 67 miljard dollar BNP en 4 biljoen dollar handelsvolume."

"In de afgelopen 18 jaar hebben we het aantal van onze luchthavens vergroot van 26 naar 56"

Minister Karaismailoğlu zei: “We zeiden: 'Er zal geen plaats in de wereld zijn die we niet kunnen bereiken' en godzijdank hebben we dit doel voor een groot deel bereikt. In de afgelopen 18 jaar hebben we een lange weg afgelegd door van Turkish Airlines een wereldmerk te maken, het bereik van de routes die we vliegen uit te breiden en het aantal van onze luchthavens te vergroten van 26 naar 56. Dankzij ons strategisch werk is het vandaag een belangrijk doorvoercentrum van Istanbul in Turkije en de wereldluchtvaart geworden ", zei hij.

"Turkije moet altijd een logistieke kracht zijn om samen te werken"

Karaismailoğlu Ministers, erop wijzend dat Turkije altijd een kracht is geweest om logistiek samen te werken; “We blijven onze economie en export ondersteunen met onze gigantische projecten in alle transportmodi, slimme mobiliteitsoplossingen en communicatiedoorbraken. We moeten gereed zijn en optimaal gebruik maken van de kansen die de nieuwe zijderoute ons biedt door de economische macht die zich op de driehoek Afrika-Europa-Azië is gaan richten. "

"In 2020 zullen de inkomsten uit luchtvracht 110,8 miljard dollar bedragen"

Minister Karaismailoğlu wees erop dat het samenwerkingsprotocol dat moet worden geïmplementeerd tussen TIM en THY erg belangrijk is in termen van de economische doelen van het land, zei minister Karaismailoğlu: “Het bieden van een servicekostenvoordeel tot 30 procent in vrachtvervoer door Turkish Airlines zal een grote bijdrage leveren aan de concurrentiekracht van onze exporteurs. In de rapporten van IATA wordt voorspeld dat de inkomsten uit luchtvracht in 2020 oplopen tot 110,8 miljard dollar. Gezien de inkomsten van 2019 miljard dollar in 102,4, wordt geschat dat het aandeel van luchtvracht in de totale sector met 26 procent zal toenemen, een verdubbeling ten opzichte van voorgaande jaren ”.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties