Nationaal strategiedocument en actieplan voor intelligente transportsystemen gepubliceerd

nationaal strategiedocument en actieplan voor slimme vervoerssystemen gepubliceerd
nationaal strategiedocument en actieplan voor slimme vervoerssystemen gepubliceerd

Minister van Verkeer en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu verklaarde dat de snelle ontwikkelingen in informatie- en communicatietechnologieën hebben geleid tot het ontstaan ​​van nieuwe trends en verwachtingen in het begrip en de stijl van vervoer van de samenleving, en zei: 'Efficiënt, veilig, effectief, innovatief, dynamisch, milieuvriendelijk en biedt toegevoegde waarde in alle vormen van vervoer. en we zullen het transitieproces van duurzame slimme transportsystemen versnellen. ”


Onder verwijzing naar de circulaire over het 'National Intelligent Transportation Systems Strategy Document and Action Plan' die het voorzitterschap vandaag heeft gepubliceerd, zei minister Karaismailoğlu: 'Het National Intelligent Transportation Systems (AUS) Strategiedocument en het 2020-2023 Action Plan dat we hebben opgesteld in samenwerking met ons ministerie van Transport en Infrastructuur. en samen met de organisaties zullen we ze implementeren in totale mobilisatie. ”

Minister Karaismailoğlu zei: “We gaan het strategiedocument en het actieplan van 25 oktober 2014 bijwerken, dat we hebben voorbereid op het gebied van slimme transportsystemen in overeenstemming met de behoefte aan openbaar vervoer, samen met snelle verstedelijking, toename van het aantal voertuigen en toenemende bevolking, evenals technologische ontwikkelingen. In dit opzicht zullen we ons werk ontwikkelen met geavanceerde informatietechnologie met een mens- en milieugerichte visie op het transportsysteem in Turkije.

Als Ministerie van Verkeer en Infrastructuur ontwikkelen we een slim, veilig, snel, zuinig en milieuvriendelijk systeem dat maximaal gebruik maakt van informatietechnologieën in al onze lopende vervoerswijzen.

Met de geavanceerde passagiersinformatiesystemen die in alle ontwikkelde landen worden toegepast, zijn we altijd begonnen met het gebruik van geavanceerde informatietechnologieën in het verkeer, openbaar vervoer, elektronische prijzen, chauffeursondersteuning, vracht- en vlootbeheer, ongevallen- en noodbeheersystemen. ”

Ministerie van Transport en Infrastructuur om informatie te verstrekken over de nieuwe vervoersstrategieën Minister Karaismailoğlu, "Intelligente transportsystemen worden beheerd door de informatie- en communicatietechnologieën in alle transportdiensten onder de visie van 2023 en zijn gerichte, intelligente transportsystemen om een ​​geïntegreerd Turkije met zichzelf en de wereldlanden te creëren We verbeteren onze administratieve en technische wetgeving om ervoor te zorgen dat deze overal wordt geïntegreerd. We bouwen concurrerende slimme transportsystemen op mondiaal niveau. We hechten belang aan het vergroten van de verkeersveiligheid en mobiliteit door de slimme transporttoepassingen door het hele land uit te breiden. We geven prioriteit aan het verminderen van brandstofverbruik en emissies, andere wegen. In onze nieuwe land- en railsystemen wenden we ons tot kortere, veiligere en milieuvriendelijkere projecten. We geven de voorkeur aan veilige vervoerswijzen die minder energie verbruiken en gevoelig zijn voor het milieu bij onze vervoerswijzen. ”

Minister Karaismailoğlu verklaarde dat zij zorgen voor coördinatie met alle vertegenwoordigers van de publieke en de particuliere sector voor de implementatie, monitoring en supervisie van intelligente vervoerssystemen in ons land, "De 'Monitoring and Guidance Committee' met de deelname van vertegenwoordigers van de particuliere sector, universiteiten en niet-gouvernementele organisaties heeft de verandering in ons land gevolgd. hij zal het doen. 'zei hij.

Minister Karaismailoğlu, erop wijzend dat ons land sinds 2003 is gegroeid in transport en communicatie, voltooide zijn woorden als volgt;

“Als resultaat van ons sterke achttienjarige begrip van het management onder leiding van onze president, blijven we intensief werken om ervoor te zorgen dat onze burgers toegang hebben tot veiligheid, veiligheid, comfort en milieubewustzijn in alle vervoerswijzen.

Met de opening van onze grote transportprojecten, die doorgaan op de honderdste verjaardag van onze Republiek, zullen we ons land weven met land- en spoornetwerken. Informatiesnelweg met de leiders van onze transportmodi ondersteund Turkije in zijn regio, zullen we het leidende land ter wereld brengen. "babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen