Atatürk Mansion bood onderdak aan 369 duizend 730 toeristen

Ataturk kosku bood onderdak aan duizend toeristen
Ataturk kosku bood onderdak aan duizend toeristen

Burgemeester Murat Zorluoğlu van de gemeente Trabzon zei dat Trabzon opvalt door zijn natuurlijke schoonheid, culturele troeven en historische structuren.


Zorluoğlu wees erop dat de stad in deze context de aandacht trekt van lokale en buitenlandse toeristen en verklaarde dat het Atatürk-herenhuis in het Soğuksu-district ook een belangrijke bestemming is die in de stad wordt bezocht.

De meeste juli en augustus

Zorluoğlu benadrukte dat het Atatürk-herenhuis de aandacht trok ondanks het Kovid-19-proces en zei: “Met het normalisatieproces onder pandemische maatregelen ontving ons Atatürk-huis 11 lokale en buitenlandse toeristen in de elf maanden van het jaar. We kregen het meeste bezoekerspotentieel in juli en augustus. Onze stad heeft met deze bezoeken ongeveer 369 miljoen 730 duizend 2 lira verdiend. In deze context zijn wij van mening dat ons Atatürk-herenhuis het jaar zal eindigen met goede bezoekersaantallen, en dat deze aantallen zullen vermenigvuldigen met het nieuwe toeristische seizoen. "

Ataturk's Mansion

Het landhuis, waar Mustafa Kemal Atatürk op 15 september 1924 in de stad verbleef, bevindt zich in de dennenbossen in het district Soğuksu. Diverse etnografische werken van meubels, porselein, tapijten en Atatürk's schilderijen uit de 19e en 20e eeuw worden in het landhuis tentoongesteld.

Op 10 juni 1937, toen Atatürk zijn derde en laatste bezoek aan het landhuis bracht, besloot hij al zijn bezittingen aan de Turkse natie te presenteren, een lijst van zijn bezittingen op te stellen en de eerste minister op te dragen te doen wat nodig was. Over Atatürk's schenking van zijn bezittingen in de sectie genaamd "The Will Room" in het landhuis, zei hij: "Ik leef de gelukkigste momenten van mijn leven die ik me kan herinneren. Het was voorbestemd om deze baan, die ik jaren geleden dacht, in Trabzon te voltooien. ' Er is een bord met zijn woord.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties