Er zijn openbaarvervoerslijnen vastgesteld die toegang bieden tot het busstation van Ordu

Openbaarvervoerslijnen die toegang geven tot het legerbusstation zijn aangekondigd
Openbaarvervoerslijnen die toegang geven tot het legerbusstation zijn aangekondigd

De openbaarvervoervoertuigen die vervoer gaan verzorgen naar het Ordu Intercity Bus Terminal, dat op 1 december werd geopend, zijn aangekondigd.


De openbaarvervoersvoertuigen die de Ordu Intercity Bus Terminal zullen bedienen, die werd geopend door de Ordu Metropolitan Municipality in het district Altınordu, direct naast de ringweg, zijn aangekondigd. Met de gemaakte afspraak rekening houdend met het aantal passagiers, wordt het gemakkelijker om de terminal te bereiken, vooral het stadscentrum.

Er zullen geen transportproblemen zijn

Toegang tot de Ordu Intercity Bus Terminal, die op 1 december werd geopend door de Ordu Metropolitan Municipality, is gemakkelijk bereikbaar vanuit het hele district. Dienovereenkomstig zullen lijnen 57-58 / A en 58 passagiers naar de terminal vervoeren. De routes van deze lijnen die passagiers naar de terminal zullen vervoeren, zijn als volgt:

Lijn 57: University, Soy Street, Durugöl, Vocational High School, Akyazı, Medical Park, Sivas Junction, Civil Defense Intersection, Arif Hikmet Onat Street, Çiftlik Street, Ordu Intercity Bus Terminal, TOKI. Lijn 58 / A: Cumhuriyet Square, Kraamkliniek, Staatsziekenhuis, Çakal Çıkmaz Junction, Mevlana Junction, Ferhat Yılmaz Street, Arif Hikmet Onat Street, Çiftlik Street, Ordu Intercity Bus Terminal, TOKI. Lijn 58: Cumhuriyet Square, Yeni Neighborhood, Mevlana Intersection, Fire Department, Çelebioğlu Street, Çelebioğlu Junction, Arif Hikmet Onat Street, Çiftlik Street, Ordu Intercity Bus Terminal, TOKI.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties