National Zimbabwe Railways zoekt steun bij TCDD

nationale spoorwegen in Zimbabwe zoeken steun bij tcdd
nationale spoorwegen in Zimbabwe zoeken steun bij tcdd

Onder het voorzitterschap van TCDD General Manager Ali İhsan Uygun, TCDD-delegatie en ambtenaren van TURASAŞ en TCDD TEKNİK A.Ş. Het kwam bijeen in de vergaderzaal van het directoraat-generaal TCDD.


Tijdens de bijeenkomst kwamen mogelijke samenwerkingen tussen TCDD-NRZ, opleidingsmogelijkheden en problemen met het delen van ervaringen aan de orde. In een korte briefing van Dinha over de spoorweginfrastructuur in Zimbabwe verklaarde hij dat ze de steun en ervaring van TCDD op het gebied van spoorwegen nodig hadden.

TCDD Algemeen Directeur Ali Ihsan toepasselijk, Turkije en sprak zijn bereidheid uit om alle soorten steun te verlenen in termen van de ontwikkeling van de spoorweg TCDD, verwijzend naar het Afrikaanse beleid op dit gebied.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties