De Metropolitan Municipality van Istanbul koopt 250 brandweerlieden

De gemeente Istanbul Buyuksehir zal een aankoop door de brandweer doen
De gemeente Istanbul Buyuksehir zal een aankoop door de brandweer doen

IMM, tewerkgesteld volgens de ambtenarenwet nr. 657; Volgens de keuringsbepalingen van de gemeentelijke brandweerverordening zullen 250 brandweerlieden personeel aanwerven voor hun personeel.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), tewerkgesteld volgens de ambtenarenwet nr. 657; Volgens de bepalingen van de Regeling gemeentelijke brandweer zullen ambtenaren worden geworven door middel van een open tewerkstelling op de vacatures.

Kandidaten voor middelbare scholieren en universiteiten; De titel, klasse, rang, nummer, kwalificaties, KPSS-scoretype, KPSS-basisscore en andere vereisten gespecificeerd in de bijlage.

Kandidaten die het examen wensen af ​​te leggen, tussen de data 27/12/2020 - 3/1/2021 https://www.turkiye.gov.tr/  Zij vullen op het adres elektronisch een aanvraagformulier in. Vanwege de coronavirus-epidemie die de wereld treft, zullen de informatie en documenten die van de kandidaten worden gevraagd door de instelling worden verstrekt via e-Government.

De lijst met kandidaten die in aanmerking komen voor het examen wordt gepubliceerd op de İBB-website op 21/1/2021 (https://www.ibb.gov.tr) wordt aangekondigd. Kandidaten hebben via dit adres toegang tot hun toelatingsdocumenten voor het examen. Documenten die moeten worden opgevraagd bij kandidaten die voor het examen slagen voor benoeming, worden ook op dezelfde website aangekondigd.

Om de examenaankondiging te bereiken Klik ...

Examenaanvraag (tussen 27/12/2020 - 3/1/2021) Klik hier.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties