Pandemische instelling van EGO tot OSB bus- en railsysteem tijdschema

Pandemische aanpassing van ego naar OSB bus- en railsysteem tijdschema
Pandemische aanpassing van ego naar OSB bus- en railsysteem tijdschema

In het kader van de nieuwe coronavirusmaatregelen heeft de Algemene Directie van de EGO een nieuwe regeling getroffen in de bus- en railsystemen, parallel aan de wijziging van de werktijden in georganiseerde industriezones, kleine industriële locaties en industriële organisaties.


Het algemeen directoraat van EGO ondernam actie nadat de werktijden van georganiseerde industriële zones, kleine industriële locaties en industriële inrichtingen waren vastgesteld op 07.00-16.00 uur bij besluit van de provinciale algemene hygiëneraad van Ankara.

Burgemeester Mansur Yavaş, burgemeester van Ankara, heeft op zijn sociale media-accounts aangekondigd dat bussen en spoorwegsystemen van EGO vanaf 16 november ook afspraken zullen maken over vertrektijden.

EXTRA REIZEN ZIJN GESPECIFICEERD, REISTIJDEN VROEG GENOMEN

Burgemeester Yavaş verklaarde dat ze gelijktijdige wijzigingen aanbrengen in de vertrektijden om het vervoer van werknemers in georganiseerde industriële zones en kleine industriële locaties te vergemakkelijken, zei burgemeester Yavaş: “Met het besluit van de provinciale algemene hygiëneraad werden de werktijden van de OIZ, kleine industriële locaties en industriële inrichtingen geregeld. "We hebben het aantal ritten van onze EGO-bussen vergroot en onze vertrektijden zo geregeld dat je comfortabel op je werkplekken kunt komen."

Volgens de regelgeving die is opgesteld voor burgers om geen slachtoffers te zijn wanneer ze naar het werk gaan;

- 05.00 pioniersdiensten van de districten naar de richting Ulus-Sıhhiye-Kızılay, gelegen in het stadscentrum tussen 06.00-31 uur,

- Vanaf 06.00 uur zijn er aanvullende diensten geplaatst op 22 lijnen die bedienen in de districten waar georganiseerde industriële zones en industrieterreinen zijn geconcentreerd, samen met de bestaande diensturen.

Terwijl het service-interval vanaf 06.00 uur wordt verlengd in Rail Systems, vindt u gedetailleerde informatie over de lijn en expeditie-uren op de volgende pagina.

Vertrektijden van de busdienst: Ek1 - Ek2

Vertrektijden van het spoorwegsysteem: metro Yenisahra - ANKARAY


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties