Pandemische maatregelen verhoogd in EGO-bussen

Pandemische maatregelen verhoogd in EGO-bussen
Pandemische maatregelen verhoogd in EGO-bussen

De transparante cabinetoepassing die is geïnitieerd door de Metropolitan Municipality van Ankara om de gezondheid van zowel burgers als chauffeurs in voertuigen voor openbaar vervoer te beschermen, wordt geïmplementeerd in EGO-bussen na taxi's, minibussen en C-plaatdienstvoertuigen. Voor 450 EGO-bussen die door de stad rijden, werden transparante procedures voor de montage van de cabine gestart.


De mobilisatie van Ankara Metropolitan Municipality om de coronavirus-epidemie te bestrijden gaat op volle snelheid door.

De transparante paneeltoepassing die is geïnitieerd door burgemeester Mansur Yavaş van de Metropolitan Municipality om de gezondheid van de handelaars en burgers te beschermen, wordt geïmplementeerd in EGO-bussen na taxi's, minibussen en C-plaatdienstvoertuigen.

Transparante cabinetoepassing in EGO-bussen

Terwijl de Metropolitan Municipality de maatregelen voor hygiëne en sociale afstandsregels in voertuigen voor openbaar vervoer verhoogt, streeft het ernaar het contact tussen de passagier en de bestuurder zoveel mogelijk te minimaliseren dankzij het transparante paneel dat in het bestuurdersgedeelte van de 450 bussen van EGO is geplaatst.

Door uit te drukken dat ze de gezondheid van zowel burgers als chauffeurs willen beschermen met de transparante cabine-applicatie die zal worden toegepast op 50 bussen per dag totdat het assemblageproces is voltooid, gaf EGO-adjunct-algemeen directeur Zafer Tekbudak de volgende informatie:

“Als algemeen directoraat van EGO hebben we tot op heden veel aanmeldingen gehad. Allereerst zijn we begonnen met de distributie van ontsmettingsmiddelen en maskers. Met het besluit van de Provinciale Algemene Hygiëneraad van Ankara hebben we stickers (stickers) aangebracht die de sociale afstand tot de bussen beschrijven. Eindelijk is de transparante cabinebouw gestart. We zijn van plan om voor onze duizend 450 voertuigen een transparante cabine-applicatie te maken. We zullen dit proces zo snel mogelijk afronden. "babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen