Verkeerslichten gaan aan op een kruispunt, zelfs als de stroom uitvalt

Verkeerslichten gaan aan op een kruispunt, zelfs als de stroom uitvalt
Verkeerslichten gaan aan op een kruispunt, zelfs als de stroom uitvalt

Verkeerslichten gaan branden op een kruispunt, zelfs als de stroom uitvalt; Şanlıurfa Metropolitan Municipality heeft een van zijn innovatieve projecten geïmplementeerd in het kader van Smart Transportation Strategies.


De Metropolitan Municipality heeft een "Uninterruptible Power Supply System with Solar Energy" opgezet om energieverlies bij verkeerslichten op het kruispunt van Abide te voorkomen en geld te besparen. Dankzij het systeem dat wordt gevoed door zonnepanelen en de modernste batterijen, zal er geen onderbreking zijn op Abide Junction, zelfs als er elektriciteit is in de hele stad. Bovendien zal het systeem, dat de hele dag profiteert van zonne-energie, elektriciteit besparen.

Het is gemeld dat dit project, gerealiseerd door de Metropolitan Municipality Transportation Department, een primeur is en een voorbeeld zal zijn voor andere provincies.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties