Het aanpassingsproces van Ankarakart is verlengd

Het aanpassingsproces van Ankarakart is verlengd
Het aanpassingsproces van Ankarakart is verlengd

In het kader van de maatregelen die zijn genomen om de coronavirus-epidemie (Covid-19) te voorkomen, door de Algemene Directie van het EGO van de Metropolitan Municipality van Ankara, de circulaire van het ministerie van Binnenlandse Zaken op 29.09.2020 over 'HES Code-onderzoek in stedelijk openbaar vervoer' om de verspreiding van de ziekte te beheersen en volgens het besluit van de Gouverneurschap Provinciale Algemene Hygiëneraad (UHK) van Ankara van 30.09.2020 en genummerd 2020/75, het ministerie van Volksgezondheid voor de personalisatie van de volledige Ankarakards die worden gebruikt in voertuigen voor openbaar vervoer en de integratie van deze kaarten met de HES-code De onderhandelingen met lopende zijn gaande.


Totdat was vastgesteld hoe burgers hun HES-codes in hun transportkaarten zouden integreren, werd de duur van het personalisatieproces van de volledige Ankarakart verlengd tot een tweede aankondiging. Via onze website en social media-accounts worden de ontwikkelingen met het publiek gedeeld.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties