Rails bereikten Falez-kruispunt in Antalya 3e fase railsysteemproject

Rails bereikten Falez-kruispunt in Antalya 3e fase railsysteemproject
Rails bereikten Falez-kruispunt in Antalya 3e fase railsysteemproject

In het 3de Stage Rail System Project van de Metropolitan Municipality van Antalya werd een andere belangrijke drempel overschreden en bereikten de rails het Falez-kruispunt. Er worden voorbereidingen getroffen voor de spoorwegproductie tussen het Antalya Museum - Meteorology Junction, waarvan de infrastructuurwerkzaamheden zijn voltooid.


Het 3rd Stage Rail System Project, dat Varsak, dat het openbaar vervoersnetwerk van de Metropolitan Municipality zal versterken, zal verbinden met het busstation, het Antalya opleidings- en onderzoeksziekenhuis en het stadscentrum, gaat snel verder tussen het busstationknooppunt en de Konyaalti-straat.

MELTEM IS KLAAR, FALEZ INTERSECTIE IS NABIJ EINDE

Spoorfabricage en parketwerken worden uitgevoerd in het Meltem-ziekenhuis en Falez Intersection, een van de belangrijke keerpunten in het project. De meeste werkzaamheden tussen Meltem Boulevard en het ziekenhuis zijn afgerond. In het stadium van het ziekenhuisknooppunt tot het knooppunt Falez staan ​​de montage van de bovenleiding, de railmontage en de werken van gewapend beton op het punt te worden voltooid. Luifelwerken worden uitgevoerd op het station dat zal dienen bij de ziekenhuisstop.

KLAAR VOOR MUSEUM-METEOROLOGIE RAILFABRICAGE

Aan de noordkant van de weg tussen de Falez-kruising en Konyaaltı Caddesi, voor het Antalya Museum, werken de teams aan de regenwaterlijn. In het museumknooppunt waar de bouwmachines werken, is het de bedoeling om de spoorwegproductie tegen het einde van de maand te voltooien. De infrastructuurwerken tussen het museum en het Meteorologiekruispunt, de funderingen van de bovenleiding, de parketfabricage, de lichtmasten en de wegengrenswerken werden voltooid en voorbereid voor de productie van spoorwegen. De noordelijke weg tussen het museum en het knooppunt Meteorologie werd opengesteld voor verkeer. Ook is gestart met de funderingsconstructie van de Museumstop, de laatste halte op het Rail System-traject.

DE UITGRAVEN GAAT DOOR OP OTAGAR INTERCHANGE

In het kader van het 3e fase railsysteemproject gaan de tunnelverbindingswerkzaamheden die de 1e en 3e fase railsysteemlijnen onder het busstationknooppunt verbinden snel door. Er worden tunnelopgravingen uitgevoerd op de westelijke as van het deel van de Antalya Boulevard tussen de Otogar Junction (Terminal busingang) en de Anatolian Junction en de westelijke as van de Anatolian Junction.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties