Professional Competence Certificate kan nu in 6 verschillende talen worden uitgegeven

Professional Competence Certificate kan nu in 6 verschillende talen worden uitgegeven
Professional Competence Certificate kan nu in 6 verschillende talen worden uitgegeven

Zehra Zümrüt Selçuk, minister van Familie, Arbeid en Sociale Diensten, kondigde aan dat het beroepskwalificatiecertificaat nu in zes verschillende talen kan worden afgegeven.


Minister Selçuk herinnerde eraan dat de beroepskwalificatiecertificaten, die de kwalificatie zijn geworden van gekwalificeerd en gecertificeerd personeel in het beroepsleven en internationale accreditatie hebben, sinds 2019 in het Turks en Engels in twee talen kunnen worden afgegeven, en verklaarde dat onze burgers het zoeken naar werk in het buitenland hebben vergemakkelijkt.

Groot gemak voor degenen die in het buitenland willen werken

Minister Selçuk merkte op dat beroepskwalificatiecertificaten nu kunnen worden afgegeven in het Turks-Engels, Turks-Duits, Turks-Frans, Turks-Spaans, Turks-Russisch en Turks-Arabisch, volgens de voorkeur van de werknemers, zei minister Selçuk: “Onze burgers die werkzaam zijn in buitenlandse projecten en ondernemingen moeten beëdigde vertaaldiensten krijgen voor hun documenten. verplicht gesteld. Onze instantie voor beroepskwalificaties heeft het nodige werk verricht om deze grieven van onze burgers te voorkomen. "Dankzij deze toepassing die we hebben geïmplementeerd, elimineren we de kosten van vertaaldiensten en notarisering van onze burgers die in het buitenland willen werken."

Ministers Selcuk, Turkije Kwalificatieraamwerk Het Europees kwalificatieraamwerk en waarnaar wordt verwezen in het kader van gereguleerde diploma's en beroepskwalificatiecertificaten, wordt beschouwd als 's werelds belangrijkste beklemtoonde dat in verschillende landen, waaronder EU-landen.

Beroepskwalificatiecertificaat omgezet in een visum

De aandacht vestigend op het feit dat het beroepskwalificatiecertificaat, dat in 6 talen kan worden afgegeven, een primeur is ter wereld, deelde minister Selçuk de volgende informatie:

“Professionele competentiecertificaten kunnen niet worden nagebootst dankzij veiligheidsmaatregelen met hologram en vierkante barcode. Bovendien is het ontworpen in overeenstemming met internationale normen en accreditatienormen. Met deze praktijk hebben we een belangrijke stap gezet in het vrije verkeer van de gekwalificeerde en gecertificeerde arbeidskrachten van ons land in de wereld. Met andere woorden, dit nieuwe formaat dat we hebben toegevoegd aan het Professional Competence Certificate is veranderd in het visum van onze burgers die in het buitenland willen werken. "

Zo; Er is een groot gemak geboden aan 1 miljoen 250 duizend burgers met een vakbekwaamheidsbewijs om in het buitenland te werken.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties