Ministerie van Financiën en Financiën moet 15 assistent-inspecteurs aanschaffen

Ministerie van Financiën en Financiën moet 15 assistent-inspecteurs aanschaffen
Ministerie van Financiën en Financiën moet 15 assistent-inspecteurs aanschaffen

Er zal een toelatingsexamen worden afgenomen om 15 plaatsvervangende inspecteurs van Financiën en Financiën te werven voor de inspectiedienst van het ministerie van Financiën en Financiën. Het toelatingsexamen bestaat uit twee fasen, schriftelijk en mondeling.


Aanvragen voor het toelatingsexamen kunnen worden ingediend op de officiële website van het ministerie van 09 november 2020 08:30 uur tot 18 november 2020 18:00 uur (https://www.hmb.gov.tr) wordt gemaakt via de opgegeven link. De aanvraag voor het examen wordt voltooid door het uploaden van de pasfoto van de kandidaat die in de afgelopen maand is genomen en het cv dat in zijn handschrift is opgesteld en het invullen van het aanvraagformulier. Handmatig of per post ingediende aanvragen worden niet in behandeling genomen.

Bovendien worden kandidaten van wie de HES-code-informatie niet wordt geregistreerd tijdens de sollicitatie, niet door het systeem geaccepteerd. Daarom moeten kandidaten de HES-code hebben behaald voordat ze zich aanmelden voor het examen. Kandidaten worden door het ministerie van Volksgezondheid geïnformeerd over hoe ze de HES-code kunnen verkrijgen. https://hayatevesigar.saglik.gov.tr Ze zullen kunnen bereiken vanaf het internetadres. De vervaldatum van de te gebruiken HES-code moet op de dagen van het examen of later zijn.

Indien er tijdens het tentamen twijfel bestaat over de informatie in de kandidaatformulieren, dient de betreffende informatie te worden gedocumenteerd voordat de namen worden bekendgemaakt van de kandidaten die gerechtigd zijn om deel te nemen aan het schriftelijk examen.

SCHRIFTELIJK EXAMEN PLAATS EN DATUM

Het schriftelijke examen vindt plaats op 5-6 december 2020 in vier afzonderlijke sessies, 's ochtends en' s middags, op het ministerie van Financiën en Financiën, Revenue Administration Training Center (25 Mart Mahallesi, İstiklal Caddesi No: 7, 06200 Yenimahalle / ANKARA) in Ankara.

Indien de plaats en / of datum van het examen wordt gewijzigd, wordt de situatie op de officiële website van het ministerie aangekondigd. Deze aankondiging heeft het effect van kennisgeving. Het voorzitterschap stelt de kandidaten niet afzonderlijk in kennis.

Voor details van advertentie KLIK HIER


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties