Ombudsmaninstelling om 3 personeelsleden voor contractinformatie aan te werven

Ombudsmaninstelling om 3 personeelsleden voor contractinformatie aan te werven
Ombudsmaninstelling om 3 personeelsleden voor contractinformatie aan te werven

De Ombudsman is een constitutionele instelling die is opgenomen in het 74e artikel van onze grondwet. Overeenkomstig artikel 6328 van wet nr. 5, “zal de Autoriteit bij een klacht over het functioneren van de administratie alle soorten handelingen en handelingen van de administratie verplichten; de administratie onderzoeken, onderzoeken en voorstellen doen in termen van naleving van de wet en eerlijkheid binnen het begrip van rechtvaardigheid op basis van mensenrechten… ”.


Onze instelling, die de rechtsstaat, de implementatie van de principes van goed bestuur en de ring tegen op basis van verantwoordelijkheid en billijkheid waarborgt, Turkije als een controlemechanisme verbonden aan de Nationale Vergadering over zijn activiteiten vanaf 2013, toont de weg om de beslissingen te nemen die de pleitbezorger van het volk maken en nemen.

De Ombudsman, die het principe van "Laat de mensen leven zodat de staat leeft" overneemt met de overtuiging dat "de beste mensen het meest gunstig zijn voor mensen"; Het probeert bij te dragen aan de verbetering van de servicekwaliteit van de administratie, de ontwikkeling van mensenrechten, de rechtsstaat, de verspreiding van de cultuur van het claimen van rechten en de vorming van een transparante, verantwoordelijke en mensgerichte administratie.

De IT-infrastructuur van de instelling heeft onlangs aanzienlijke fysieke en softwareverbeteringen ondergaan. Binnen de instelling is volledig binnenlandse en nationale Complaint Management System (SYS) -software voltooid en dankzij deze software zijn dit jaar bijna 100.000 ingediende klachtenaanvragen snel en effectief opgelost. Daarnaast lopen er nog veel onderzoeken om de dienstverlening aan de burger te vergroten, inclusief mobiele applicaties. In deze richting zijn we op zoek naar collega's die de missie en visie van onze instelling dienen die hierboven zijn genoemd, die projecten zullen realiseren die onze instelling verder brengen door samen te komen rond een gemeenschappelijk doel, en die geneigd zijn tot teamwerk.

In dit kader, de bijlage 375 van wetsdecreet nr.6 en de verordening betreffende de beginselen en procedures met betrekking tot de tewerkstelling van gecontracteerd IT-personeel in grootschalige informatieverwerkingseenheden van openbare instellingen en organisaties, gepubliceerd in het staatsblad van 31/12/2008 en genummerd 27097, In overeenstemming met het 8e artikel wordt 2018 procent (zeventig) van de KPSSP3-score behaald in het Public Personnel Selection Exam 70 (de KPSS-score van de kandidaat die geen KPSS-score heeft of geen document indient, wordt beschouwd als 70 (zeventig)) en de YDS of de gelijkwaardigheid ervan met 30 procent van de score die door de Hoger Onderwijsraad is geaccepteerd. Op basis van de som van (dertig) (de score in een vreemde taal van degenen die hun YDS of gelijkwaardige score niet indienen, wordt berekend als 0 (nul)), uitgaande van de hoogste score volgens de rangschikking, 10 (tien) keer de gecontracteerde positie van IT-personeel, het mondelinge examen dat door onze instelling moet worden afgenomen Er wordt 3 (drie) gecontracteerd IT-personeel ingehuurd.

Voor details van advertentie KLIK HIER



babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen