SED-betalingen die vandaag zijn gedaan

sed betalingen worden vandaag gedaan
Foto: Ministerie van Gezin, Arbeid en Sociale Voorzieningen

Zehra Zümrüt Selçuk, minister van Familie, Arbeid en Sociale Voorzieningen, verklaarde dat ze betalingen voor sociale en economische ondersteuning (SED) hebben ingediend om kinderen te helpen het feest met hun gezin te beleven en in de behoeften van hun gezin te voorzien.

"We betalen 131 miljoen TL voor onze 138 duizend kinderen"


Minister Selçuk zei dat de betalingen die de provinciale directoraten voor de maand augustus 31 in het kader van de SED-dienst moeten doen, vandaag zullen worden gedaan, aangezien het Offerfeest samenvalt met de data van 3 juli-2020 augustus van dit jaar.

Minister Selçuk zei: “We zullen 131 miljoen TL betalen voor onze 138 duizend kinderen die vóór de vakantie gebruik hebben gemaakt van de SED-dienst. Door onze kinderen met het gezin te ondersteunen, beschermen we de integriteit van het gezin met SED. zei.

Minister Selçuk wenste dat de betalingen gunstig zouden zijn voor alle kinderen en hun families: "Ik feliciteer de gezegende Eid-feestdagen van onze kinderen en hun dierbare families." gebruikte uitdrukkingen.


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen