Extra bonussen van openbare werknemers zullen vandaag worden uitbetaald

extra bonussen van openbare werknemers zullen vandaag worden uitbetaald
extra bonussen van openbare werknemers zullen vandaag worden uitbetaald

Zehra Zümrüt Selçuk, minister van Gezin, Arbeid en Sociale Voorzieningen, herinnerde eraan dat de extra bonussen 52 dagen oud zijn en tweemaal per jaar worden gepubliceerd en in twee termijnen worden uitbetaald, en herinnert eraan dat de eerste termijn op 2 januari is gestort in de verplichte betaling van 26 dagen.


Selçuk benadrukte dat de 13-daagse extra betalingen van openbare werknemers vandaag op de rekeningen zullen worden gestort, en verklaarde dat de extra betalingen die aan de openbare werknemer zijn betaald als onderdeel van wet nr. 6772 betreffende de toevoeging van werknemers aan werknemers die in de staat werken en de aan haar gelieerde instellingen, ook in 2017 zijn opgenomen.

Selcuk, "het ministerie, aangezien het altijd waarde produceert voor de toekomst van Turkije, zullen we onze broeders en zusters blijven bijstaan ​​in de ontwikkeling van onze arbeiders die de grootste supporter zijn." gebruikte uitdrukkingen.

Minister Selcuk merkte op dat de betalingen waren gedaan vóór de Eid al-Fitr en feliciteerde het arbeidersfeest.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen