Turkije's Blue Bayraklı Aantal stranden verhoogd! # 3 in de wereld

turkiyenin toename van het aantal blauwe vlag stranden, wereld in orde
turkiyenin toename van het aantal blauwe vlag stranden, wereld in orde

Turkije is 's werelds meest exclusieve toerisme en de Blauwe Vlag-milieuprijs heeft dit jaar de toppositie behouden.


Gevolgd door Spanje en Griekenland was het land met de op twee na meest bekroonde stranden ter wereld in Turkije dit jaar het nummer 3.

Als resultaat van de evaluaties van 2020 van de Blauwe Vlag-awards van de International Environmental Education Foundation (FEE), de hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen, bereikte het aantal bekroonde stranden, dat vorig jaar 463 bedroeg, 486. Als Turkije zijn 22 jachthavens en jacht 7 dit jaar bekroond met de Blauwe Vlag.

Dit jaar blauw Bayraklı strandnummers tot 206 in Antalya, 105 in Muğla, 35 in Aydın, 52 in Izmir, 31 in Balıkesir, 2 in Istanbul, 13 in Samsun steeg tot. De cijfers van vorig jaar zijn bewaard gebleven in Çanakkale, Kırklareli, Kocaeli, Düzce, Ordu, Mersin en Van.

Het Ministerie van Cultuur en Toerisme richt zich op het wereldkampioenschap van de 2023 FEE-lidstaten die in 50 de internationale Blauwe Vlag hebben aangebracht op het aantal stranden.

Ministerie onder leiding van volgelingen van het Blauwe Vlag-programma werd in 1993 opgericht als een nationale stichting voor milieu-educatie van Turkije (TÜRÇEV) http://www.mavibayrak.org.tr/ Alle details over de awards van 2020 zijn beschikbaar op de website.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen