4 Pre-Turkey Day Restriction Peace Trust-aanvraag voltooid

Er werd een beperking van de dagelijkse pre-trust kalkoen gedaan om vrede tot stand te brengen
Er werd een beperking van de dagelijkse pre-trust kalkoen gedaan om vrede tot stand te brengen

Içiii Ministerie-generaal Directoraat Veiligheid, Gendarmerie Algemeen Commando en Kustwacht Commando-eenheden van het land in het algemeen in Turkije Vertrouwen Vredesaanvraag werd gelijktijdig gehouden op 21 mei 08.00-24.00 uur.


In de praktijk, vóór de vierdaagse avondklok die tijdens de Eid al-Fitr zal worden toegepast; Maatregelen ter bestrijding van het nieuwe type coronavirus (Covid-4) werden geïnspecteerd.

Tijdens de audits werd gekeken of de werkplekken die voor onbepaalde tijd gesloten waren, voldeden aan de beslissing, en of de werkplekken, waarvan de werkuren werden herschikt, op bepaalde tijden werden bediend.

Tijdens de audits werd gecontroleerd of burgers binnen en buiten de wachtrijen op werkplekken zoals straatmarkten, bakkerijen, benzinestations verplicht waren sociale afstanden en maskers te dragen, en markten hielden zich aan de regels van klantacceptatie, met 10 persoon per 1m².

In de praktijk is gecontroleerd of onze burgers onder de 20 jaar en 65-plussers die een avondklok hebben, zich aan de beslissing houden.

Aan de aanvraag namen 53 duizend 896 medewerkers deel

8 duizend 392 personeelsleden en 53 speurhonden namen deel aan de aanvraag, die werd uitgevoerd op 896 duizend 217 punten. In de praktijk die gelijktijdig in het hele land werd uitgevoerd, werden 743 gezochte personen geïdentificeerd van de ondervraagde personen, 31 werden gedetineerd.

Gerechtelijke en administratieve procedures toegepast op drieduizend 3 personen die niet voldoen aan sociale afstand

Er werden administratieve en gerechtelijke procedures toegepast op in totaal 2 personen, waaronder 260 door de schending van de sociale-afstandsregel, 20 onder de 1.384 jaar en 65 boven de 286 jaar. 3 duizend 930 voertuigen werden gecontroleerd, 159 duizend 694 voertuigeigenaren / chauffeurs kregen administratieve boetes.

In de praktijk werden 1.396 voertuigen uit het verkeer geweerd, werden 5 gestolen voertuigen gedetecteerd en werden 43 chauffeurs teruggetrokken.

10 duizend 254 parktuinen, 4 duizend 938 wandelpaden en 103 duizend 785 werkplekken werden geïnspecteerd.
Er werden administratieve en gerechtelijke boetes opgelegd aan in totaal 17 werkplekken, 18 in strijd met de regel voor onbepaalde sluiting, 115 buiten de gespecificeerde werktijden en 150 niet-toepasbare sociale afstandsregels.

Daarnaast 5 geweren zonder vergunning, 25 geweren zonder vergunning, 2 blanco pistolen, 254 kogels, 4 snij- / piercinggereedschappen, 5 pistoolmagazines en verschillende onderdelen, 23 g cannabis, 4 g heroïne, 101 g bonzai, 23 g methamfetamine, 25 captagons, 101 synthetische drugs, 15.850 pakjes voortvluchtige sigaretten en 30 liter voortvluchtige / nepdrankjes werden in beslag genomen.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen