De metro van Istanbul vervoert in december 65 miljoen 200 duizend passagiers

De metro's van Istanbul vervoeren in december miljoenen passagiers
De metro's van Istanbul vervoeren in december miljoenen passagiers

December 2019 Business Performance Scorecard van Metro Istanbul is gepubliceerd. Dienovereenkomstig vervoerden de metro's van Istanbul 844 vluchten met 153 voertuigen in december en vervoerden 495 miljoen 65 duizend passagiers.


Turkije de grootste rail operator in de stad Istanbul Metropolitan Municipality of Istanbul dochteronderneming van Metro blijft İstanbullular'l het delen van informatie met transparante en verantwoordelijke gemeentelijke begrip. De Scorecard Operationele Prestaties van december 2019 werd gepubliceerd.

Aantal passagiers is toegenomen met 2018 miljoen 3 duizend vergeleken met 900

Volgens deze; In december 2019 werden 158 voertuigen en 844 duizend 153 vluchten uitgevoerd op 495 stations in de metro van Istanbul. Het aantal vluchten was 148 in dezelfde periode vorig jaar. Voertuigen met 500 miljoen kilometer in december 2018 bereikten 8.2 miljoen kilometer in dezelfde maand dit jaar. Als gevolg van deze inspanningen is het aantal passagiers, dat in december 8.4 2018 miljoen 61 duizend bedroeg, in december 300 gestegen tot 2019 miljoen 65 duizend.

Aantal tijdig gerealiseerde vluchten is bovengemiddeld

Volgens het prestatierapport van Metro Istanbul vond 2019 procent van de vluchten plaats in december 98.91. Nova-Comet, de internationale benchmarkorganisatie waarin 5 metros op 38 continenten waren aangesloten, had een gemiddelde vliegtijd van 95.1 procent.

De tijd om te reageren op de klachten van de beoogde passagiers gedurende 5 dagen was 2.5 dagen. Het gemiddelde van de terugkeer naar de door Nova-Comet beoogde klachten was maximaal 10 dagen. Volgens de gegevens in het prestatierapport was het aantal evenementen per 2019 miljoen passagiers in december 1 het gemiddelde van Nova-Comet van 4, terwijl het aantal Metro Istanbul 2.3 bereikte.

Voor de Business Performance Scorecard van Metro Istanbul in december 2019 KLIK HIERSpoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen