Doelstellingen in de Euraziatische tunnelslechts miljoen voertuigen uit de Euraziatische tunel
slechts miljoen voertuigen uit de Euraziatische tunel

25 heeft 17 miljoen voertuigen uit de Eurasia-tunnel gepasseerd, waarmee gegarandeerd een miljoen voertuigen worden gepasseerd. Toen de garantie niet kon worden voltooid, betaalde de Schatkist 155.6 miljoen pond aan het verbonden bedrijf.

Het budget was open in de tweede maand van het jaar, terwijl de Schatkist nieuwe lasten had. Treasury garandeerde de brug en de tunnels hielden de doelen niet en de rekening kwam naar de burgers. Toen het aantal voertuigen dat door de Eurasia-tunnel passeerde onder de verwachting lag, betaalde de Schatkist 155.6 miljoen liras uit aan het betreffende bedrijf.

CumhuriyetVolgens te het nieuws, CHP plaatsvervangend Haydar beantwoordt de parlementaire vraag Mijten Vervoer en Infrastructuur Minister Cahit Turhan, de omvang van de build-operate-projecten voor de overdracht, 2018 in Osmangazi brug uit de auto gelijk aantal voertuigen dat 9.1 miljoen gegarandeerd bedrijfsnummers moet in april aan de werkmaatschappij worden betaald. Turhan zei dat het bedrag van de betaling in de afstemmingsfase is. De Yavuz Sultan Selim Bridge, het equivalent aantal voertuigen passerende auto was 14.9 miljoen. In april zal het bedrijf een betaling Turhan worden betaald, maar wederom geen cijfer.

De enige plaats waar Turhan het te betalen bedrag bekendmaakte, was de Euraziatische tunnel. Zoals in antwoord werd gezegd: "Het jaar 2018 25 miljoen voor het Euraziëtunnel garantie doorgang van voertuigen is 125 duizend stuks van de voertuigen, duizenden 17 91 747 miljoen eenheden in overleg bepaald door waar de toegang voertuig is voorzien. 155 684 miljoen betaling aan de functionarissen van het bedrijf duizend TL 443.14 2019 werd gemaakt door de Schatkist in februari van dit context. "

Akar, de 2018 alleen voor drie projecten in de Schatkist betaalt meer dan $ 2 miljard, merkte hij op.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.