TCDD en TÜDEMSAŞ Woongebouwentcdd en tudemsas huisvesting kan niet huren
tcdd en tudemsas huisvesting kan niet huren

Udem Haksen President Abdullah Peker verklaarde dat er een sociale faciliteit en faciliteiten zijn die door het personeel van TÜDEMSAŞ aan de faciliteit moeten worden verstrekt. 247 behoort tot een duizendtal accommodaties.

Iştir In de eerste plaats is de verkoop van 5-bunkers op de agenda gekomen. TCDD en TUDEMSAŞ accommodaties moeten van de agenda worden verwijderd. TCDD en TÜDEMSAŞ Woningen zijn de servicewoningen. We horen dat sommige politici het onderdak bekijken en van plan zijn het voor commerciële doeleinden te gebruiken. Het is de taak van de politicus om de provincie te ontwikkelen waarvan hij deel uitmaakt, en niet om in het openbaar bezit te worden gebracht

Ude Ik Haksan President Abdullah Nou, Historische Sivas Station, zei 1 zal in april worden gesloten, "Volgend jaar Yuksel Fast Aankomst van de trein van de geplande station, moet worden gedaan studies om klaar te worden, leerde het tankstation uit te schakelen. 8 is gepland om te worden afgesloten met een maandelijkse periode en de passagiersstroom wordt verzorgd door het Bostankaya-treinstation Het station is het hart van Sivas. Hier mensen houden niet van het project om de woning te slopen voor de tuin, maar blijven leven om de commerciële levensvatbaarheid van het station huisvesting zal vitaliteit toe te voegen aan de straat. Als vakbond Wij zijn voorstander van het accepteren van toekomstige veranderingsplannen in de naam van de stad en niet om het economische leven te slopen. We denken dat personeel van Tudemsas geen slachtoffer moet worden. We zullen de nodige werk dat we aangeven UDEM oneerlijk zijn om het publiek te volgen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein Nieuws1 Yorum

  1. of de woningtoewijzingen die rechtvaardig en volgens de wetgeving zijn, moeten worden verkocht.

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.