Turkije leverde het land, aan het einde van de conditie van de wegTurkije leverde het land, aan het eind van de situatie op de weg: Kütahya, Afyonkarahisar stad als gevolg van zware sneeuwval en het type en Antalya waren afgesloten verbindingsweg tussen vervoer.
Verkeersploegen als gevolg van sneeuwval en zwaar type uit de richting Kütahya Afyonkarahisar van de chauffeurs worden teruggestuurd vanaf Zafertepe Junction. By the way, 35 van Kütahya-Afyonkarahisar snelweg. kilometers van twee vrachtwagens en een bus betrokken bij een keten van verkeersongevallen werden gerapporteerd. Snelwegen teams blijven werken om te openen weg zouten en sneeuwruimen Afyonkarahisar, als gevolg van hevige sneeuwval en type stad en Antalya-Denizli snelweg verbindende tweerichtingsverkeer is gesloten.
ANTALYA-DENIZLI WAS UITGANG!
Verkeerspolitie, sneeuwval en Afyonkarahisar intensieve soort vanwege Antalya en het geven van informatie over de toestand van de wegen, bestuurders zullen naar Denizli richting van voertuigen het oversteken van de durdurdu.çift eenzijdige voortzetting van de werkzaamheden van de snelweg bemanningen om te openen wegen afgesloten voor verkeer, zoals gespecificeerd. Aan de andere kant werd er geleerd dat het materiële beschadigde verkeersongeval plaatsvond op het knooppunt Kızılören. Degenen die op de weg waren gestrand, werden door de verkeersteams naar de recreatieve voorzieningen geleid. Drivers van Ugur steigeren, AA zei in een verklaring aan verslaggevers, kwam uit Isparta, Isparta als gevolg van ongunstige weersomstandigheden Sandikli zei ze kwam uren 5. Toen de weg niet werd geïnformeerd over de opening van de Shahkin, zei hij dat hij bang was dat de lading zou worden beschadigd.
TRANSPORT WORDT GELEVERD DOOR DE STERKTE VAN DE SNELWEGEN VAN BURSA-ANKARA
Bursa-Ankara snelweg Mezitler district transport is voorzien met moeite. Sneeuwval in Bursa, het leven wordt negatief beïnvloed. is geen ketting op zijn banden en laat de bestuurders van vrachtwagens niet toe om vooruit te gaan. Er waren veel beschadigde verkeersongevallen op de weg waar lange wachtrijen werden gevormd. Het 90-team van 22-medewerkers van de gemeente Bursa Metropolitan is begonnen met het openen van de wegen van 55 in de districten İnegöl, Kestel en Keles. In het stadscentrum werkt het 24-team nog steeds met 200 in drie ploegen.
ISTANBUL-MANIER VOOR TRANSPORT
Ten tijde van de 12.30 was D-100 Highway Bolu Mountain crossing gesloten vanwege de verschuiving van een TIR in de richting van Istanbul.
Als gevolg van de verschuiving van TIR in de plaats Bakacak, was de weg afgesloten voor transport en werd het werk gestart om van de weg te worden verwijderd. In dezelfde regio wordt een TIR getroffen door barrières in de richting van Ankara en wordt het vervoer verzorgd door een enkele rijstrook. Verkeer en snelwegen teams blijven werken in de regio.
İZMİR - MANİSA GESLOTEN WEG
57 in de wijk Bornova. Verkeerspolitie in de richting van de artilleriebrigade voor de richting van de verkeerspolitie, in de richting van Turgutlu. De overgang van Manisa naar Izmir is toegestaan. Er werd geleerd dat sneeuwval vooral effectief was in de regio Sabuncubeli.
SABUNCLE PASSES GESLOTEN
Vanwege hevige sneeuwval in Manisa in de ochtend is de poort Sabuncubeli van de snelweg Manisa-Izmir gesloten.
De verwachte winst in Manisa kwam tegen de ochtend. Terwijl de hoge delen van de stad wit werden, werd de Sabuncubeli-kruising tussen de snelweg Izmir en Istanbul gesloten als gevolg van de omverwerping van een zwevende TIR. Auto's zijn niet toegestaan ​​van Izmir naar Manisa. Vanwege de hevige sneeuwval en het type Manisa naar Izmir richting naar vele auto's, bleef Sabuncubeli de weg over. Sommige auto's glibberden door ijsvorming, terwijl sneeuwbanden en niet-kettingen op de weg bleven. Burgers reageerden op de besneeuwde weg niet te openen. Ze verklaarden dat ze verwachtten zo snel mogelijk te worden opengesteld voor het verkeer, met het argument dat de wegwerkzaamheden onvoldoende waren.
De Sabuncubeli-weg, die via Manisa naar Istanbul vanuit Istanbul rijdt, was afgesloten voor verkeer terwijl de auto's werden gestopt bij de afslag Bornova en via Belkahve-Turgutlu naar Manisa werden geleid. Auto's van Manisa naar Izmir werden ook via Menemen naar Izmir gestuurd. In de Sabuncubeli-pas en sneeuwval in de hoge delen blijven de teams werken aan het openen en zouten van de weg.
D-100 SNELWEG BOLU MOUNTAIN TRANSPORT GESLOTEN
Nadat de TIR was afgegleden door zware sneeuwval op het Bolu Mountain-deel van de snelweg D-100, was het transport gesloten. Het transport van de snelwegen nadat de 30 werkminuten waren geopend.
Volgens de verkregen informatie, na de zware sneeuwval in de ochtenduren op de Bolu Mountain D-100 snelweg Bolu Mountain sectie na het scheren van het TIR-transport was gesloten. Politie en het wegpersoneel werkten de 30-minuut uit om de zwevende TIR van de weg te verwijderen, terwijl de transporturen bij 13.30 opengingen.
Terwijl veel auto's onderweg waren in Bolu Mountain, hebben burgers hun voertuigen gered door te duwen.
BURDUR-ANTALYA SNELWEGVERVOER GESLOTEN
Burdur-Antalya Highway Çeltikçi Beli, twee TIR's avonds vanwege de sneeuw als gevolg van de weg was gesloten vanwege het transport. Een rijbaan van ongeveer 4 kilometers vond plaats op de snelweg.
Burdur-Antalya Highway Celtikçi Beli avond in de avond als gevolg van hevige sneeuwval op de weg bleef twee. Toen de snelweg werd afgesloten voor transport, werd een 4-kilometer gevormd.
KAYSERI-KAHRAMANMARAŞ VERHUUR TRANSPORT GESLOTEN
Wegens slechte weersomstandigheden was het transport tussen Kayseri en de Kahramanmaraş-snelweg Sarız-Afşin gesloten. Gisteravond, het gesloten tot zware sneeuwstorm te vervoeren, omdat, Kayseri-Malatya van Pınarbaşı- Gurun in de weg, Kayseri-Erciyes, Develi, Kayseri-Hacılar- Erciyes snelwegen opengesteld voor het vervoer tegen het resultaat van het werk van de Highways team in de ochtend.
In de tussentijd, Kayseri Metropolitan Municipality teams door de dorpen van de grens Develi-Yahyali en enkele manieren om te vechten tegen de sneeuw was gemaakt.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.