Het Gölbaşı Nostalgic Tram Project wordt eind april in gebruik genomen

Het Golbasi Nostalgic Tram Project wordt eind april in gebruik genomen
Het Gölbaşı Nostalgic Tram Project wordt eind april in gebruik genomen

Een van de projecten van burgemeester Ramazan Şimşek in het kader van het Büyük Gölbaşı Center Project komt tot leven. Nadat alle infrastructuur voor het tramproject gereed is, worden de overige voorbereidingen in volle vaart afgerond en start de Nostalgische Tramlijn eind april. De tram, die vertrekt vanaf Universities Street, bereikt de kust via de routes Cumhuriyet Street, Cemal Gürsel Street en Ankara Street.

Het zal gratis zijn voor het publiek

President Şimşek, die zei dat de nostalgische tram gratis voor het publiek wordt opengesteld, kondigde aan dat de route in totaal uit 8 stations bestaat. Het traject, dat een lijnlengte heeft van 3,1 km, bestaat uit in totaal 2 km, waarop 6,2 trams rijden. Terwijl een rondje met de tram, die een snelheid heeft van 18 km/u, 22 minuten duurt, gaat hij op een enkele lading 15 uur mee.

Volledig Groene Energie

Voorzitter Şimşek legde uit dat de tram 24 mensen tegelijkertijd kan bedienen en verklaarde dat ook voor gehandicapten de nodige voorzieningen zijn getroffen. Ook is er een zonne-energiesysteem op de Nostalgische Tram, die volledig uit groene stroom bestaat. Naast de nostalgische modeltrams Taksim, die een fietstransportsysteem ervoor hebben, verbindt de tramlijn ook de lijnen op het fietspad. Op deze manier wordt beoogd om het verkeer te verminderen en burgers bij te dragen aan nul uitstoot door minder auto's te gebruiken.

Het zal bijdragen aan het toerisme

President Şimşek wees erop dat de transportalternatieven zijn toegenomen met de introductie van de tramlijn en zei: "We zullen zowel comfortabel als praktisch vervoer naar de mensen van Gölbaşı brengen en bijdragen aan het toerisme in Gölbaşı met de nostalgische tram." gezegd.

Voorzitter Şimşek zei: “Zoals u weet, hebben we op 6 februari pijnlijke gebeurtenissen meegemaakt in ons land. Moge God zulke tragische gebeurtenissen nooit meer laten gebeuren. Bedankt voor ons land. Ik wens Gods genezing toe aan onze patiënten. Ik wens Gods genade toe aan de doden. We werken dag en nacht om de beloftes die we in 2019 hebben gedaan waar te maken. Een daarvan was ons tramproject. We doken in ons tramproject en begonnen aan ons werk. Veel geluk voor onze Gölbaşı. Ons doel is om de naam van Gölbaşı bekend te maken, om bij te dragen aan de economie, om ervoor te zorgen dat de mensen van Gölbaşı comfortabel leven en om onze universiteitsstudenten van dienst te zijn. Ons doel is om onze universiteitsstudenten uit hun regio op te halen en naar het centrum van Gölbaşı te sturen.” vervolg als

Op 23 april rijden we met onze tram

President Şimşek zei: “We streven ernaar om onze tram op 23 april te laten rijden, als God het wil. Ik wens Gölbaşı alvast veel succes.” gezegd.

Bijdrage aan handelaars

Burgemeester Şimşek zei dat de universiteit van Ankara, de Hacı Bayram Veli-universiteit en de technoparken van deze universiteiten zullen worden verbonden met het stadsplein, en verklaarde dat studenten en werknemers gemakkelijk de kustlijn kunnen bereiken en dat ook de handelaars hiervan zullen profiteren.

Universiteiten, districtsgouverneurschap, gerechtsgebouw, kadaster, belastingkantoor, mond- en tandheelkundig gezondheidscentrum, gezondheidscentrum, scholen, centrale plein in het kader van het Büyük Gölbaşı-centrumproject, gendarmerie en gemeentegebouw bevinden zich op de tramlijn. Met deze lijn is het ook de bedoeling dat de burgers de openbare diensten op de gemakkelijkste manier bereiken met gratis vervoer.

Günceleme: 18/03/2023 12:34

Vergelijkbare advertenties