Nationaal gevechtsvliegtuig naar landingsbaan gebracht

Nationale gevechtsvliegtuigen geland op landingsbaan
Nationaal gevechtsvliegtuig naar landingsbaan gebracht

President van de defensie-industrie, İsmail Demir, zei: “We zeiden dat we ons nationale gevechtsvliegtuig op 18 maart uit de hangar zouden halen. Ons vliegtuig staat vandaag aan het begin van de landingsbaan”, zei hij.

Demir deelde over het onderwerp op zijn sociale media-account.

In zijn post, die ook een foto van MMU aan het begin van de track bevat, zei Demir: “Ter nagedachtenis aan onze martelaren! We zeiden dat we onze National Combat Aircraft op 18 maart uit de hangar zouden halen. Ons vliegtuig staat vandaag op de landingsbaan! Onder leiding van onze president, de heer Recep Tayyip Erdoğan, hoop ik dat we getuige zullen zijn van het stijgen van onze lucht in ons thuisland. gebruikte de zin.

 

Günceleme: 18/03/2023 12:20

Vergelijkbare advertenties