IMM's 'Mobile Course Workshops' begonnen in Hatay

IMM's Mobile Class Workshops zijn in de aardbevingszone
De 'Mobile Lesson Workshops' van IMM bevinden zich in de Earthquake Zone

De 'Mobile Lesson Workshops' van Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) begonnen te werken in Hatay. IMM, dat door AFAD werd gekoppeld aan de provincie Hatay, zet zijn werk in het aardbevingsgebied voort. Ook de studenten die door de aardbeving werden getroffen en verstoken waren van hun huis, slaapzaal en studiecentrum, werden niet vergeten. IMM's 'Mobile Lesson Workshops' zijn in Hatay gaan werken zodat ze geen achterstand oplopen in hun lessen.

Vrijwillige leerkrachten ondersteunen het werk binnen de IMM-directie Jeugd en Sport. Met herhalingen van vakken, het oplossen van vragen, een-op-een- en groepswerk konden studenten de sociale omgeving bereiken waar ze lange tijd niet waren geweest, en mochten ze weer bij het examenproces worden betrokken.

In de dienst Course Workshop worden studenten naast mobiele tools ook ondersteund met het in Antakya op te richten 'vaste onderwijscentrum'. Al het werk dat in de werkplaatsen in Istanbul wordt gedaan, vindt ook plaats in de trainingstent in het aardbevingsgebied.

Er werden computergestuurde studiezalen en klassen voor minstens 20 personen gecreëerd. Studenten zullen in staat zijn om te studeren en te profiteren van de kansen die ze willen, afgezien van hun dagelijkse routine-cursusschema.

Er zal ook online trainingsondersteuning worden geboden.

In het kader van de Mobile Lesson Workshop werd het te volgen trainingsprogramma bepaald op basis van de behoeften van de studenten en de onderwerpen die ze misten. Naast de face-to-face training die ze krijgen van vrijwillige leraren, kunnen studenten ook deelnemen aan door kunstmatige intelligentie ondersteunde online onderwijsstudies door ibbonlinedersatolyeleri.istanbul in te gaan met de computers op de mobiele bus.

Les Workshops

Bijdrage aan aanpassing met seminars

Vrijwillige leraren van IMM zullen ook begeleiding bieden aan slachtoffers van aardbevingen in Hatay. Ook zullen er verschillende seminarprogramma's worden georganiseerd, zodat ze het moeilijke proces dat ze doormaken kunnen doorstaan ​​en zich snel kunnen concentreren op hun examens en lessen. Correcte studiemethoden, stressmanagement en examenvoorbereidingsprocessen worden uitgelegd.

Duizenden boeken en nuttige bronnen verzonden

De steun aan het onderwijs in Hatay bleef niet beperkt tot cursusworkshops. Naast de mobiele werkplaats werden de benodigde materialen voor het onderwijs, van tassen tot lijm, van schriften tot linialen, van potloden tot krijtjes, gratis bezorgd bij de leerlingen. Daarnaast werden honderden boeken met verhalen en romans naar Hatay gestuurd, samen met honderden LGS v YKS-voorbereidingsboeken voor studenten die zich voorbereiden op examens.

Günceleme: 18/03/2023 14:36

Vergelijkbare advertenties