Çanakkale-martelaren herdacht in Istanbul

Canakkale Martelaren herdacht in Istanbul
Çanakkale-martelaren herdacht in Istanbul

Er werd een herdenkingsceremonie gehouden op de Edirnekapı Martelarenbegraafplaats voor de 18e verjaardag van de Çanakkale-overwinning op 108 maart. In de ceremonie gehouden onder de regen; Gouverneur van Istanbul, Ali Yerlikaya, bij volmacht van Istanbul Garrison Command, 3rd Corps Commander luitenant-generaal Levent Ergün en IMM-president Ekrem İmamoğlubad voor de nagedachtenis van de martelaren en legde een krans bij het Çanakkale-monument.

Er werd een herdenkingsceremonie gehouden op de Edirnekapı Martelarenbegraafplaats voor de 18e verjaardag van de Çanakkale-overwinning op 108 maart. Gouverneur van Istanbul Ali Yerlikaya, 3rd Corps Commander luitenant-generaal Levent Ergün, optredend als het Istanbul Garrison Command, burgemeester van Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Ekrem İmamoğlu en Turkse oorlogsgehandicapte veteranen, martelaren, weduwen en wezen Association Istanbul Branch President Önder Çelik legde een krans bij het Çanakkale-monument op de Edirnekapı Martelarenbegraafplaats. De ceremonie, bijgewoond door de nabestaanden van de martelaren en veteranen, ging verder met een moment van stilte, een schot van respect en het zingen van het volkslied. In de ceremonie gehouden onder de regen; Terwijl Çelik een toespraak hield, schreef gouverneur Yerlikaya zijn gevoelens op in het notitieboekje van de martelaren. De herdenking voor het monument, Istanboel Provinciaal Mufti Prof. dr. Het eindigde met de gebeden van Safi Arpagus. Het protocol, dat deelnam aan de officiële herdenking, bezocht na de ceremonie de graven van martelaren op de Edirnekapı Martelarenbegraafplaats en deelde de pijn van de nabestaanden van de martelaren.

Canakkale Martelaren herdacht in Istanbul

Günceleme: 18/03/2023 14:40

Vergelijkbare advertenties