Yıldız Tilbe deelde haar testament op sociale media

Yıldız Tilbe deelde haar testament op sociale media
Yıldız Tilbe deelde haar testament op sociale media

Yıldız Tilbe deelde haar testament op sociale media en zei: "Ik wil niet één politicus voor mijn begrafenis."

Zangeres Yıldız Tilbe deelde haar testament met een bericht op haar sociale media-account. Tilbe, die zei: "Ik zal het je hier vertellen, ik zal het als testament aan mijn advocaat overlaten", zei dat hij niet wilde dat een politicus zijn begrafenis bijwoonde.

Tilbe deelde de volgende uitspraken: “Als ik sterf, wil ik niet dat er een politicus naar mijn begrafenis komt. Als je naar mijn begrafenis komt, stop dan stenen ter grootte van een muntstuk in je zak, als een politicus komt, stenig ze, als ze dat niet doen, zal ik opstaan, als God het wil, misschien neem ik er een paar, ik wil geen van hen.”

Wie is Yildız Tilbe?

Yıldız Tilbe (Izmir, 16 juli 1966) is een Turkse singer-songwriter.

Yıldız Tilbe, geboren in het Gültepe-district van het Konak-district van Izmir, is de jongste van zes kinderen in een Koerdisch en Zaza-gezin. Hij werd in zijn familie aangesproken met de bijnaam "Yadigar". De naam van zijn moeder is Altun, die uit Tunceli en Zaza komt, en de naam van zijn vader is Ali, die uit Ağrı en Koerdisch komt. Zijn vader, Ali Tilbe, was seizoensarbeider. Hij begon al op jonge leeftijd met zingen en moest stoppen met zijn opleiding aan de Mustafa Rahmi Balaban Secondary School, waar hij in de middelste tweede klas studeerde. Hij was getrouwd vóór de leeftijd van 18 jaar. Ze is bevallen van een dochter genaamd "Sezen Burçin" uit haar huwelijk. Later scheidde ze van Güngör Karahan, met wie ze al 5 jaar getrouwd was. Later begon hij te zingen in verschillende nachtclubs in Izmir.

Günceleme: 18/02/2023 13:31

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*