Crosscountryraces zijn adembenemend in Nilüfer

Nilüfer International Sports Festival gaat verder met spannende wedstrijden. De competitie, die voorheen werd gehouden in volleybal, handbal en tafeltennis, vond dit keer plaats in cross country. Het evenement in het Balat Atatürk-woud werd gehouden in 8 categorieën: kleine meisjes, kleine jongens, kleine meisjes, kleine jongens, sterrenmeisjes, sterrenjongens, jonge meisjes en jonge jongens.

In de competitie waar in totaal 428 atleten hard werkten, kwam de juniorencategorie op de 1000 meterbaan, de junioren- en stercategorie op de 1200 meterbaan en de jongeren op de 1500 meterbaan. De atleten, die ondanks het warme weer succesvol presteerden, stopten niet met concurreren totdat het parcours was voltooid.

De atleten en scholen die succesvol waren in de race, waarbij elke leeftijdsgroep afzonderlijk deelnam, werden beloond met medailles en trofeeën.