BRSA zal 20 administratief personeel aanwerven

BRSA
BRSA

Administratief personeel zal worden aangeworven voor de functies van "Secretaris" en "Chauffeur" in het Agentschap voor Bankregulering en -toezicht, onder kandidaten die voor het eerst in dienst zullen treden bij ons Agentschap, volgens de resultaten van het toelatingsexamen. Het toelatingsexamen heeft de vorm van een mondeling examen voor het personeel "Secretaris"; Voor het "Driver"-personeel zal het in twee fasen worden gehouden, in de vorm van een toegepast en een mondeling examen.

Voor details van advertentie KLIK HIER

TOEGANGSTOES VOOR AANVRAGEREXAMEN

1) Een Turks staatsburger zijn,

2) niet worden beroofd van openbare rechten,

3) Zelfs als de termijnen vermeld in artikel 53 van het Turkse Wetboek van Strafrecht zijn verstreken; misdaden tegen de veiligheid van de staat, misdaden tegen de grondwettelijke orde en het functioneren van deze orde, verduistering, afpersing, omkoping, diefstal, fraude, vervalsing, misbruik van vertrouwen, frauduleus Niet veroordeeld worden voor faillissement, bid rigging, rigging, witwassen van eigendomswaarden die voortkomen uit misdaad of smokkel.

4) In termen van militaire status; niet in militaire dienst zijn, niet de militaire leeftijd hebben, of actieve militaire dienst hebben gedaan als hij de leeftijd van militaire dienst heeft bereikt, of worden uitgesteld of overgeplaatst naar de reserveklasse,

5) Geen geestesziekte hebben die hem ervan kan weerhouden zijn plicht voortdurend te vervullen,

6) Om te voldoen aan de voorwaarden uiteengezet in subparagrafen (a), (b), (c) en (d) van de eerste paragraaf van artikel 5411 van de Bankwet nr. 8.

7) Niet behoren tot degenen die niet mogen werken in het kader van artikel 5411 van de bankwet nr. 26.

8) Geen situatie te hebben die hem verhindert te worden aangesteld in de openbare dienst in veiligheidsonderzoek en/of archiefonderzoek.

EXAMEN TOEPASSING

Kandidaten kunnen hun sollicitatie indienen door de Banking Regulation and Supervision Agency - Career Gate Public Recruitment and Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) op e-Government tussen 6-19 februari 2023 tot 23:59:59 in te voeren. toepassingsscherm, dat actief wordt in de kalender.

Als resultaat van het onderzoek dat op de aanvragen moet worden gedaan;

Voor het "Driver"-personeel worden de kandidaten die gerechtigd zijn om het oefenexamen af ​​te leggen, de plaats en examendata van het oefenexamen aangekondigd op de officiële website van de instelling (bddk.org.tr), en de reservelijst aan worden aangekondigd in plaats van de kandidaten die niet deelnemen aan het oefenexamen (maximaal de helft van het aantal hoofdkandidaten). Kandidaten kunnen worden opgeroepen.

Voor het personeel "Secretaris" worden de kandidaten die gerechtigd zijn om het mondeling examen af ​​te leggen, de plaats en de examendata van het mondeling examen aangekondigd op de officiële website van de instelling.

Deze aankondigingen zijn in de vorm van een kennisgeving en er zal geen schriftelijke kennisgeving worden gedaan.

Günceleme: 03/02/2023 13:01

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*