Ministerie van Arbeid en Sociale Zekerheid gaat 100 personeelsleden aanwerven

Het ministerie van Arbeid en Sociale Zekerheid
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

In de Directie Begeleiding en Inspectie van het Ministerie van Arbeid en Sociale Zekerheid krijgen de functies van assistent-arbeidsinspecteur die vacant zijn in de 7e, 8e en 9e graad in de Algemene Administratieve Dienstenklasse 70 graden op het gebied van gezondheid en veiligheid op het werk , om te werken in de richting van Werkuitvoering met het examen dat in Ankara zal worden gehouden.In totaal zullen 30 assistent-arbeidsinspecteurs worden aangeworven, van wie er 100 in dienst zullen worden genomen.

Voor details van advertentie KLIK HIER

Vereisten voor het toelatingsexamen voor de assistent-arbeidsinspecteur

a) De kwalificaties hebben die zijn beschreven in subparagraaf (A) van de eerste alinea van artikel 657 van de ambtenarenwet nr. 48.

b) De leeftijd van vijfendertig nog niet bereikt hebben op 2023 januari 01.01.1988, wanneer het toelatingsexamen wordt gehouden (geboren op of na XNUMX).

c) behoren tot de kandidaten die zich kunnen kwalificeren voor het afleggen van het examen, zijnde 2021 maal het aantal aan te stellen personeelsleden door het behalen van een van de scoretypen vermeld in het 2022e artikel van het Openbaar Onderzoek Personeelsselectie (KPSS) gehouden in 1 of 2, dat is XNUMX keer het aantal aan te stellen personeelsleden (met de laatste kandidaat (in fracties) Kandidaten met dezelfde score komen ook in aanmerking voor het examen).

d) Om de vereiste informatie, documenten en verklaringen volledig en nauwkeurig in te dienen/in te vullen tijdens de examenaanvraag (-Het Curriculum Vitae/Job Request Form opstellen, -Een schriftelijke verklaring afleggen over de militaire dienststatus voor mannelijke kandidaten, - Niet een belemmering hebben om inspecteur te zijn in termen van houding en gedrag, indien aanwezig, in termen van staat van dienst).

e) Maximaal één keer eerder het examen Assistent Arbeidsinspecteur hebben afgelegd, aangezien het volgens de regeling maximaal twee keer mogelijk is het Toelatingsexamen Assistent Arbeidsinspecteur af te leggen.

f) Om de examenaanvraag volledig in te vullen.

Aanvraagformulier toelatingsexamen, plaats en datum

1- Kandidaten die willen solliciteren, kunnen solliciteren via e-overheid, ministerie van Arbeid en Sociale Zekerheid, Career Gate, Recruitment of Career Gate, alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr.

2- De inschrijvingen starten elektronisch op woensdag 15.02.2023 om 10.00 uur en eindigen op donderdag 02.03.2023 om 17.00 uur. Sollicitaties worden niet geaccepteerd buiten de elektronische omgeving. (Kandidaten zijn verantwoordelijk voor de juistheid van de informatie in de sollicitatie. Indien nodig kunnen de originelen van de door hen ingediende documenten of documenten die hun verklaringen staven worden opgevraagd, en de kandidaten die niet bij het besluit van de Toelatingsexamencommissie tijdig de vereiste documenten overleggen, niet in aanmerking komen voor het examen.)

Günceleme: 03/02/2023 13:10

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*