Sefaköy Beylikdüzü Metro Goedgekeurd

Sefakoy Beylikduzu Metro Goedgekeurd
Sefaköy Beylikdüzü Metro Goedgekeurd

In de IMM-vergadering werd het buitenlandse leningsverzoek van 925 miljoen 396 duizend 200 dollar, plus btw en verzekeringspremie, voor het spoorlijnproject Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP goedgekeurd.

Er komen 2015 stations op de lijnroute van in totaal 19.5 kilometer, die door de districten Avcılar, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Esenyurt, Küçükçekmece zal gaan, waarvan de bouw in 10 op de agenda werd gezet.

De planning van de metrolijn die gaat rijden tussen Sefaköy en Beylikdüzü is gemaakt in 2015, maar de aanvraag is niet gestart. IMM Rail Systems Branch heeft herzieningen aangebracht op de geplande lijnroute. Over deze herzieningen zijn adviezen ontvangen van het Ministerie van Verkeer en Infrastructuur, het Gouverneurschap van Istanbul, de Nationale Vastgoedafdeling, het Algemeen Directoraat van TCDD, de Massahuisvestingsadministratie en districtgemeenten. De routekaart, die met de adviezen zijn definitieve vorm kreeg, kwam op de agenda van de IMM Assembly om opgenomen te worden in de bestemmingsplannen van Istanbul. Het voorstel werd door de meerderheid van de stemmen in de IMM-vergadering aanvaard. De metrolijn in het nieuwe plan kruist op sommige trajecten de D100 en metrobuslijnen. Nadat het project is goedgekeurd door de afdeling Strategie van het voorzitterschap, wordt het opgenomen in het investeringsprogramma. Vervolgens zal IMM een lening aangaan bij de Europese Ontwikkelingsbank en deze aanbesteden. Het gedeelte Incirli - Sefaköy van de genoemde lijn zal worden gemaakt door het ministerie van Transport en Infrastructuur.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen