Onderwijs opgeschort in Düzce, Bolu, Sakarya en Zonguldak na de aardbeving in Düzce

Na de aardbeving in Duzce werd het onderwijs opgeschort in Duzce, Bolu, Sakarya en Zonguldak
Onderwijs opgeschort in Düzce, Bolu, Sakarya en Zonguldak na de aardbeving in Düzce

Naschokken gaan door na de aardbeving met een kracht van 5.9 die 's ochtends in Düzce plaatsvond. In vier steden werd het onderwijs een dag opgeschort.

Na de aardbeving met een kracht van 04.08 die plaatsvond om 5.9 uur in de ochtend, werd de training een dag onderbroken in Düzce, Bolu, Sakarya en Zonguldak.

Duzce-gouverneur Cevdet Atay legde een verklaring af op zijn sociale media-account: "Vanwege de aardbeving werd het onderwijs in alle onderwijsinstellingen in onze provincie uit voorzorg een dag opgeschort. Gehandicapt en zwanger overheidspersoneel dat in de openbare sector werkt, komt ook in aanmerking voor administratief verlof. Proficiat aan ons allemaal." gebruikte zijn uitspraken.

De gouverneur van Sakarya, Çetin Oktay Kaldirim, kondigde aan dat als gevolg van de aardbeving in Düzce Gölyaka het onderwijs in de stad voor een dag werd opgeschort. In een verklaring op zijn sociale media-account zei Kaldirim:

“Beste medeburgers, vanwege de aardbeving die in Düzce plaatsvond en voelbaar was in onze stad, werd het onderwijs op 23 november 2022 voor 1 dag opgeschort in alle onderwijsinstellingen in onze stad uit voorzorg. Beterschap aan al mijn landgenoten.”

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen