Op weg naar het einde op het dak van het busstation stortte in tijdens de storm in Bursa

Op weg naar het einde in de dekking van het busstation Coken in the Storm in Bursa
Op weg naar het einde op het dak van het busstation stortte in tijdens de storm in Bursa

Terwijl het leven op de Intercity Bus Terminal zijn normale gang gaat, waarvan het dak instortte als gevolg van de hevige regen en storm op 31 augustus in Bursa, gaan de werkzaamheden aan de reparatie van het dak snel door.

Een deel van het dak van Bursa Intercity Bus Terminal, gebouwd in 1996, stortte op 31 augustus in door hevige regen en storm. Er waren geen gewonden en slechts 3 voertuigen raakten beschadigd bij het incident. De nodige beveiligingsmaatregelen worden 'direct na het incident' genomen om problemen bij de in- en uitgang van het busstation te voorkomen, terwijl de ingezette herstelwerkzaamheden snel doorgaan.

Burgemeester Alinur Aktaş, burgemeester van de stad, onderzocht het werk in de terminal met 'AK-partij Osmangazi District President Ufuk Cömez'. President Aktaş, die informatie over de werken ontving van de algemeen directeur van BURULAŞ, Mehmet Kürşat Çapar, zei: “Het is een 26 jaar oude structuur. Gemaakt met ruimtedaksysteem. Na het evenement werden de nodige technische onderzoeken gedaan door zowel de universiteit als niet-gouvernementele organisaties. Om het leven zijn normale gang te laten gaan, zijn we begonnen met het fabricagegedeelte. Omdat de scholen open zijn, is de zomervakantie voorbij. September tot oktober zijn de drukste maanden. Er zijn ook universiteiten geopend, aan de ene kant is er de intensiteit die dit heeft gegeven. De nodige maatregelen werden genomen. We spraken met onze benadeelde winkeliers over huursteun. Maar we zullen herzieningen doorvoeren en de nodige steun en bijdrage blijven leveren aan wat we kunnen doen. Het heeft een dakgrootte van 12 duizend 500 vierkante meter. Hopelijk hebben we een toezegging van het bedrijf ontvangen met betrekking tot de voltooiing van alle werkzaamheden en transacties tegen 15 oktober. Het is onze grootste vreugde dat er geen doden of gewonden zijn gevallen bij het incident. Beterschap in Bursa,' zei hij.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen