560 miljoen euro Hydraulische en pneumatische technologieën Sectordoelen Wereldmarkten

Miljoen euro Hydraulische en pneumatische technologieën Sectordoelen Wereldmarkten
560 miljoen euro Hydraulische en pneumatische technologieën Sectordoelen Wereldmarkten

Er wordt voorspeld dat de sector hydraulische en pneumatische technologieën, die naar alle continenten in de wereld exporteert, vooral naar Europa en Amerika, een marktomvang van 560 miljoen euro in Turkije heeft bereikt. De sector, waar meer dan 10 duizend mensen werken, exporteert zeer grote hoeveelheden halffabrikaten en eindproducten naar buitenlandse markten en voegt toegevoegde waarde toe door geïmporteerde producten op machines te assembleren en weer te exporteren naar wereldmarkten. De industrie, die energie-efficiënte en kostenbesparende milieutechnologieën produceert voor tientallen bedrijfsonderdelen, bereidt zich voor om samen te komen op het HPKON - National Hydraulic Pneumatics Congress and Fair, dat van 16-19 november 2022 in Izmir zal worden gehouden.

Fluid-energietechnologieën, die tot doel hebben informatietechnologieën en de industrie samen te brengen, zijn milieuvriendelijk en kosteneffectief en bieden een hoge energie-efficiëntie voor tientallen sectoren, van de automobielsector tot defensie, van machinebouw tot ijzer- en staal- en bouwmachines, van robotica tot voedsel, verpakkingen, scheepsbouw, gezondheid, dammen en automatisering biedt geavanceerde technologische oplossingen. De industrie, die in een stroomversnelling is geraakt door de verspreiding van Industry 4.0 en het digitaliseringsproces, bereidt zich voor om samen te komen op het HPKON – National Hydraulic Pneumatics Congress and Fair, dat zal worden gehouden in het MMO Tepekule Congress and Exhibition Centre in Izmir tussen 16- 19 november 2022, na een lange pauze.

HPKON DRAAGT BIJ AAN HET VERGROTEN VAN INDUSTRIEBEWUSTZIJN

HPKON zal in 2022 gastheer zijn van het National Hydraulic Pneumatics Congress, dat zal worden gehouden onder leiding van de Izmir Branch van de Chamber of Mechanical Engineers van TMMOB, net als elk jaar dat het wordt gehouden. Voor HPKON 2022 sprak Osman Türdü, bestuursvoorzitter van de AKDER-Fluid Technologies Association, erop dat digitalisering en energie-efficiëntie dit jaar op de voorgrond zullen treden bij HPKON. Volgens Türydu zijn zij, als AKDER, al vele jaren een aanhanger van het National Hydraulic Pneumatics Congress and Fair, zei Türydu, gelijktijdig met het congres, Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. Op de beurs georganiseerd door; Hij zei dat de producten en diensten van binnen- en buitenlandse bedrijven en hun vertegenwoordigers die actief zijn op het gebied van hydrauliek, pneumatiek, automatisering en software zullen worden opgenomen en "HPKON draagt ​​bij aan het vergroten van het bewustzijn in de sector door middel van het aankondigen van nieuwe producten, nieuwe oplossingen en nieuwe samenwerkingen." gezegd.

DE TURKSE MARKT WORDT NAAR SCHATTING OVER 560 MILJOEN EURO NIVEAUS

AKDER President Osman Türdü zei dat de hydraulische en pneumatische technologieën, of met andere woorden de sector vloeistoftechnologieën, wereldwijd een marktomvang heeft van 50 miljard euro, zei AKDER-president Osman Türdü: "Hoewel we geen duidelijke cijfers hebben, aangezien we een sector zijn die technologische oplossingen voor tientallen bedrijfsonderdelen, heeft de Turkse markt het niveau van 560 miljoen euro overschreden, schatten we. We ontmoeten een groot deel van de binnenlandse markt met geïmporteerde producten en een deel met binnenlandse producten. Veel van onze fabrikanten in Turkije exporteren ook veel halffabricaten of eindproducten naar de buitenlandse markten van deze sector. Ook hier worden de geïmporteerde producten op machines gemonteerd en met toegevoegde waarde naar de wereldmarkten geëxporteerd. Onze industrie verkoopt aan alle markten van de wereld. Wij exporteren naar elk continent ter wereld, vooral naar Europa en Amerika. Kortom, ons doel is alle wereldmarkten.”

ENERGIE-EFFICINTIE EN DIGITALISERING ZULLEN WORDEN GESPRAAKT

Yunus Yener, voorzitter van de TMMOB Chamber of Mechanical Engineers en voorzitter van het organisatiecomité van het Hydraulic Pneumatics Congress, verklaart dat HPKON – National Hydraulic Pneumatics Congress and Fair dit jaar voor de 9e keer alle componenten van de industrie onder hetzelfde dak zal samenbrengen, zei: "We zullen een lange tijd hebben voor ons negende congres vanwege de pandemie. We moesten een pauze nemen. Ondanks dat we een ongewoon en moeilijk proces hebben doorlopen, hebben we ons met hetzelfde enthousiasme voorbereid op ons congres als op de eerste dag. Dit jaar zullen we opnieuw een dynamisch platform creëren op ons congres met de openingsconferentie, papers, workshops, cursussen, panels, rondetafelgesprekken, conferenties en forums. Veel fabrikanten zullen deelnemen aan HPKON 2022 Fair, die gelijktijdig met ons congres zal worden gehouden, en zullen hun toepassingen in het kader van Industry 4.0 tentoonstellen. Hannover Beurzen Turkije Beurzen Inc. HPKON is een zeer belangrijk ontmoetingsplatform waar het heden en de toekomst van de industrie wordt besproken en tentoongesteld.”

WE ZIJN IN EEN NIEUW TIJDPERK MET ONTWIKKELINGEN ZOALS HET LEREN VAN ROBOTS

Erop wijzend dat de agenda van het congres dit jaar energie-efficiëntie en digitalisering is, en dat de industrie zich in deze richting ontwikkelt en evolueert, zei Yunus Yener, voorzitter van het organisatiecomité van het Hydraulic Pneumatics Congress: "De vloeistofenergie-industrie is niet alleen in ons land, maar over de hele wereld, vindt plaats in productiegebieden door middel van besturings- en automatiseringstechnologieën.Het is een van de toepassingsgebieden waar het diensten kan produceren. Het is een sector die gemakkelijk originele oplossingen en projecten met een hoge toegevoegde waarde kan produceren, met zijn interdisciplinaire karakter zoals mechanica, elektronica, dataverwerking en programmering. We bevinden ons nu in een nieuw tijdperk, met ontwikkelingen als slimme apparaten en leerrobots, waar technologische ontwikkelingen, waaronder software-engineering, innovatieve ontwerpen en oplossingen mogelijk maken. Anderzijds staan ​​we wereldwijd aan de vooravond van een grote energiecrisis. Veel landen zijn aan het berekenen hoe ze hun fabrieken deze winter op korte termijn open kunnen houden. Aangezien de hydraulische en pneumatische industrie minder dure en milieuvriendelijke technologieën produceert die energie-efficiëntie bieden, zal het belang van HPKON, dat alle componenten van de industrie samenbrengt, beter worden begrepen. "Hij zei.

HPKON IS EEN ZEER BELANGRIJK COMMERCIEEL PLATFORM VOOR HET OPBOUWEN VAN NIEUWE BEDRIJFSVERBINDINGEN

Ze zeiden dat ze hopen dat HPKON 2022, dat we samen met TMMOB MMO en AKDER hebben gerealiseerd, de sector dit jaar zal versnellen, net als in voorgaande jaren, zei Annika Klar, General Manager van Hannover Fairs, Turkije Fairs: “We hebben de ontwikkeling begeleid van Eurasia's toonaangevende industriële beurs WIN EURASIA De sector vloeistoftechnologieën is een zeer belangrijke belanghebbende die alle andere hoofdsectoren ondersteunt. Het blijft zich snel ontwikkelen in Turkije. Op dit moment is het duidelijk dat het HPKON-congres en -beurs van groot belang is. Dit jaar creëert het evenement, met toepassingen in het kader van Industrie 4.0, een zeer belangrijk commercieel platform, niet alleen voor het volgen van de innovaties in de sector, maar ook voor het leggen van nieuwe zakelijke contacten.”

BEZOEKERS ONTDEKKEN INNOVATIEVE PRODUCTEN EN TECHNOLOGIEN UIT DE EERSTE HAND OP DE BEURS

Klar vervolgde als volgt: “HPKON National Hydraulic Pneumatics Congress, dat wordt ondersteund door workshops en trainingen die vier dagen duren, zal ingenieurs, technisch personeel, academici, bedrijven en brancheverenigingen samenbrengen. Terwijl het heden en de toekomst van de industrie zullen worden besproken op het HPKON National Hydraulic Pneumatics Congress, waar wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen op het gebied van gebruik en toepassingsgebieden van hydraulische en pneumatische systemen van dichtbij kunnen worden ervaren, krijgen bezoekers de kans om de meest innovatieve producten en technologie uit de eerste hand op de beurs die we zullen organiseren onder de organisatie van Hannover Fairs Turkey.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen