Overstappen van İBB om maritiem transport te verlichten: '7 nieuwe zeelijnen zullen worden gecreëerd'

IMM's zet om zeetransport te verlichten Er zal een nieuwe zeelijn worden opgericht
Overstappen van IMM om maritiem transport te verlichten 'Er worden 7 nieuwe zeelijnen gecreëerd'

Er zullen 7 nieuwe zeelijnen worden opgericht om het zeevervoer uit te breiden en de integratie van het openbaar vervoer in Istanbul te verzekeren. Met de unanieme beslissing van UKOME; Er zullen reizen parallel aan de kust zijn en de twee continenten verbinden met de Zee van Marmara, de Bosporus en de Gouden Hoorn. Met de beslissing om het zeevervoer op korte termijn met 17 procent te verhogen, zullen de inwoners van Istanbul sneller en comfortabeler reizen.

De geografie van Istanbul die zich uitstrekt van oost naar west, en zijn natuurlijke structuur die twee continenten verenigt en scheidt, maken het noodzakelijk om de zeeroute effectiever te gebruiken in het openbaar vervoer. In de stad die 7/24 leeft met stedelijke vitaliteit, sociaaleconomische en culturele rijkdom; Er werd een nieuwe planning gemaakt om de integratie van het openbaar vervoer te vergroten.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) presenteerde UKOME een voorstel om 7 nieuwe zeelijnen op te zetten om het spoorsysteem en busvervoer aan beide kanten te integreren. Het voorstel om het aandeel van de zee in het vervoer in Istanbul, een zeestad, te vergroten, werd unaniem aanvaard.

Met de nieuwe reizen die parallel aan de kust en tussen twee continenten zullen worden gemaakt, is het de bedoeling het zeevervoer over de stad te verspreiden, de toegankelijkheid te vergroten door integratie van zee en land in het openbaar vervoer en een milieuvriendelijk, snel en comfortabel reis.

In Istanbul worden dagelijks gemiddeld 48 duizend ritten gemaakt met zeereizen op 230 lijnen. Met deze 7 toegevoegde lijnen moet het zeeverkeer op korte termijn met 17 procent toenemen tot 270 duizend.

NIEUWE LIJNEN TOEGEVOEGD AAN ZEEVERVOER

  • Kadıköy-Kasimpasa-Fener-Sutluce-Eyup
  • Avcılar-Bakırköy-Kadıköy
  • Avcilar-Bostanci
  • Maltepe-Buyukada-Heybeliada-Burgazada-Kinaliada
  • Çengelköy-Kabataş
  • Besiktas-Kabataş-Karaköy-Kasimpasa-Sütlüce-Eyüp
  • Bostanci-Caddebostan-Fashion-Kadıköy-Kabataş

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen