'Soğanlı Valley' wordt de oogappel van Kayseri

'Soganli Valley wordt Kayseri's favoriete baby'
'Soğanlı Valley' wordt de oogappel van Kayseri

Met de medewerking van Kayseri Metropolitan Municipality en Kayseri Governorship, gaat het werk in volle vaart door in de Soğanlı-vallei, die een grote bijdrage zal leveren aan het toerisme van de stad en de oogappel van de stad zal zijn. Gouverneur Gökmen Çiçek, secretaris-generaal van de grootstedelijke gemeente Kayseri Hüseyin Beyhan en leden van de regionale raad voor het behoud van cultureel erfgoed van Kayseri hebben onderzoek gedaan in de regio.

Gouverneur van Kayseri Gökmen Çiçek en burgemeester van de grootstedelijke gemeente Kayseri Dr. Terwijl Memduh Büyükkılıç zich intensief blijft inzetten voor de belangrijke toeristische waarden van de stad, gaat het werk snel door in de Soğanlı-regio van het district Yeşilhisar, waar veel beschavingen leven en waar veel kerken en sprookjesachtige schoorstenen zich bevinden.

In deze context bezocht Kayseri-gouverneur Gökmen Çiçek, samen met de secretaris-generaal van de Kayseri Metropolitan Municipality, Hüseyin Beyhan en de leden van de Kayseri Cultural Heritage Preservation Regional Board, de Soğanlı-vallei, waar het ballontoerisme begon, en ontving informatie over het verrichte werk.

In de Soğanl-vallei worden veel projecten uitgevoerd, zoals kerkrestauratie- en conserveringswerken, ballontoerisme, landschapsarchitectuur op het Soğanl-plein en asfaltaanleg, wat een grote bijdrage zal leveren aan het toerisme van Kayseri en het oog van de stad zal zijn.

Daarnaast had de secretaris-generaal van de Kayseri Metropolitan Municipality, Hüseyin Beyhan, een ontmoeting met de burgers die Soganlı Cloth Dolls verkochten en wenste hen goede en vruchtbare zaken.

Tijdens het onderzoek werd secretaris-generaal Beyhan vergezeld door plaatsvervangend secretaris-generaal van de grootstedelijke gemeente, Hamdi Elcuman, en hoofd van de afdeling stadsgeschiedenis en -promotie Gürcan Senem.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen