HAVASAK kondigt gegevens aan op zijn 2e verjaardag

HAVASAK kondigt gegevens aan over zijn verjaardag
HAVASAK kondigt gegevens aan op zijn 2e verjaardag

Metropolitan Municipality maakte de gegevens bekend op de 2e verjaardag van HAVASAK. Volgens de afgelegde verklaring gaf de meerderheid van de burgers die in Sakarya en de omliggende provincies met het vliegtuig reisden, de voorkeur aan HAVASAK om de luchthaven te bereiken. Met 9 verschillende bussen en 2 minibussen bereikten in 24 maanden ongeveer 200 duizend mensen Sabiha Gökçen via HAVASAK.

Sakarya Metropolitan Municipality blijft een pionier op het gebied van transport en het produceren van innovaties. The Metropolitan, dat de transportinfrastructuur van de stad versterkt, elke dag nieuwe voertuigen aan zijn vloot toevoegt, zijn route uitbreidt en het aantal reizen bijwerkt, heeft onlangs veel innovaties toegevoegd aan het leven van de inwoners van Sakarya. Van hen was HAVASAK de service die de meeste tevredenheid opleverde. Duizenden burgers die in Sakarya zullen wonen en met het vliegtuig zullen reizen en zich op verschillende alternatieven wenden om de luchthaven te bereiken, hebben elkaar de afgelopen 2 jaar op HAVASAK ontmoet. Het transportsysteem van de Sakarya Metropolitan Municipality Bus Terminal is een geweldige kans geweest voor mensen die vaak met het vliegtuig reizen.

Grote tevredenheid met 24 ritten in 38 uur

De Metropolitan heeft op grote vraag haar vluchten tussen Sabiha Gökçen Airport en Adapazarı, die begon met een paar bussen, uitgebreid. Terwijl het aantal bussen werd verhoogd tot 9, zijn er 2 servicevoertuigen in gebruik genomen voor burgers die vanuit de centrale punten van de stad naar de terminal willen komen. Deze voertuigen toeren elke dag door de stad en vervoeren de passagiers die HAVASAK-tickets kopen naar de terminal. Met de nieuwste regeling maken de bussen in totaal 19 ritten in 19 uur, 24 vertrekken en 38 aankomsten. De Metropolitan heeft het totale rapport bekendgemaakt over de verleende dienst op de 2e verjaardag van HAVASAK. Volgens de verklaring bediende de Metropolitan elke maand 15.000 vliegtuigpassagiers. Gedurende 2 jaar werden in totaal 200 duizend passagiers vervoerd van Sakarya naar Sabiha Gökçen.

“We blijven service van de hoogste kwaliteit leveren”

In de verklaring van de grootstedelijke gemeente: "We blijven werken, produceren en implementeren met al onze middelen om het leven van de burgers in Sakarya gemakkelijker te maken. We hebben duizenden mensen bereikt op onze HAVASAK-reis, waarmee we begonnen zijn om de jarenlange problemen met luchthavenvervoer op te lossen. We zijn al 2 jaar het ontmoetingspunt van 200 duizend burgers en we hebben onze mensen op elk moment van de dag gemakkelijk toegang geboden. Uit de gegevens die we aan het einde van de periode van 24 maanden hebben verkregen, blijkt dat de burgers zeer tevreden zijn over HAVASAK. In lijn met de toenemende vraag zullen we ons potentieel blijven vergroten en onze burgers de hoogste kwaliteit bieden. We willen onze dank uitspreken aan al onze burgers die ons verkiezen en hun tevredenheid uiten.

Hoe gebruik ik HAVASAK?

Burgers die HAVASAK willen gebruiken voor luchthavenreizen, http://www.havasak.com.tr U kunt kaartjes krijgen op het adres van Sabiha Gökçen, de terminal, het Democratieplein en het verkooppunt Şal Sokak. Passagiers die aangeven vanaf welk punt van de stad ze de shuttleservice zullen nemen tijdens de ticketaankoop, worden enige tijd voor de vlucht opgehaald van de adressen die ze hebben opgegeven en naar de terminal vervoerd. Vanaf hier vertrekken regelmatig bussen naar de luchthaven in Istanbul Pendik. De pendeldienst wordt momenteel aangeboden in de regio's centrum, Erenler en Serdivan. Bovendien ondersteunen de buslijnen 28 - bazaar, 29 - Serdivan, 3 en 7 - Erenler gemeentelijke buslijnen de pendeldienst door HAVASAK-passagiers gratis naar de terminal te brengen wanneer het ticket wordt getoond. De voorwaarden van HAVASAK worden de komende periode verder uitgebreid door de Metropolitan in lijn met de vraag.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen