Gaziray-opwinding omringt Antep

Antepi Gaziray Opwinding Omringd
Gaziray-opwinding omringt Antep

In Gaziantep wordt in volle vaart verder gewerkt aan het GAZİRAY-project, dat een alternatief zal zijn voor stadsvervoer en een grote bijdrage zal leveren waar de burgers reikhalzend naar uitkijken. De algemeen directeur van de Turkse Staatsspoorwegen (TCDD), Metin Akbaş en zijn staf zijn geland in Gaziantep om de laatste status van het project te onderzoeken.

Het ministerie van Verkeer en Infrastructuur biedt samen met TCDD een ander project aan ten dienste van ons land. TCDD General Manager Metin Akbaş heeft samen met het On-site Solution Team onderzoek gedaan in GAZİRAY, dat een routelengte heeft van 25.5 kilometer en een totale lijnlengte van 112 kilometer en bestaat uit 16 stations. Managers van TCDD Tasimacilik, TCDD Teknik en Gaziantep Metropolitan Municipality namen ook deel aan het onderzoek en de bouw van het nieuwe magazijngebied waar het onderhoud en de reparatie van GAZİRAY-treinstellen zal worden gestart.

Het team onderzocht de bouwwerkzaamheden ter plaatse en ging vervolgens naar het verkeerscontrolecentrum van Taşlıca Station en ontving informatie van het personeel.
“We hechten veel belang aan verkeerscentrales om de veiligheid op het spoor en een veilige doorstroming te waarborgen.” Metin Akbaş, algemeen directeur van TCDD, zei dat het verkeersbeheer van de GAZİRAY Suburban-route, die uit 16 stations bestaat, vanuit dit centrum zal worden uitgevoerd.

Gaziray-route en -stations

Metin Akbaş, algemeen directeur van TCDD, die de restauratiewerkzaamheden van Gaziantep Station op de voet volgt, zei: "We dragen Gaziantep Station, dat getuige is geweest van vele herinneringen en herenigingen met een geschiedenis van meer dan een halve eeuw, naar de toekomst met restauratiewerkzaamheden. We blijven de bedrijfsidentiteit en culturele waarden van onze spoorwegen levend houden.” gezegd.

General Manager Akbaş en On-Site Solution Team, die langs alle stations in het GAZİRAY-project stopten en hun onderzoek voortzetten, hielden vervolgens een evaluatievergadering met het aannemersbedrijf van het GAZİRAY-project. Akbaş werd geïnformeerd over de laatste stand van zaken van het bouwproces, de technische communicatie, de technologie en de locatieplanning van GAZİRAY en gaf instructies voor de voltooiing van het project door de behoeften en tekortkomingen weg te werken.

TCDD plaatsvervangend algemeen directeuren İsmail Hakkı Murtazaoğlu, Turgay Gökdemir, 6e regiomanager Alisey Felek, TCDD Transport, TCDD Teknik, ambtenaren van de Gaziantep Metropolitan Municipality en de relevante afdelingshoofden van TCDD namen deel aan het onderzoek.

JavaScript is vereist voor deze diashow.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen